(VIDEO) NOSI SE U TRI LEPE...! ŽESTOK RAT SANJE I MATORE, zbog BIVŠEG DEČKA, Stankovićeva KLELA Jovanu!

Autor:

Zadruga

27.11.2020

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

Naredni prilog koji je voditelj Milan Milošević najavio u emisiji "Gledanje snimaka" bio je razgovor Jovane Tomić Matore sa zadrugarima, koja je tvrdila Pauli Hublin da je Sanja Stanković bila sa jednom osobom van rijalitija, kao i da je ponela njegovu majicu u "Zadrugu" i da spava u njoj, jer ju je ona spazila na društvenoj mreži Instagram.

- Našle se dve drugarice da me komentarišu (Paula i Matora). Taj dečko o kome Matora priča mi je rekao da se oni znaju samo onako iz grada. Što se majice tiče, to su neki njeni zmajevi u glavi, ne znam šta se dešava sa ovom devojkom. Uopšte nije majica od njega, od njega je ono magare što stoji na krevetu - rekla je Sanja.

- Ja sam joj rekla da sam je ogovarala sa Paulom. Neka bude kako je on njoj rekao - dodala je Matora.

- Ja sam se sa tim dečkom smuvala par dana pred rođendan. BIla nekoliko dana sa njim, on je poslao ketering - istakla je Stankovićeva.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

- Ako su se smuvali 7 dana pred njen rođendan, što se ljubila sa mnom na rođendanu? Ona nije htela da mi kaže od koga je ketering, da se ne bih iznervirala. Onda sam u Beču saznala od jedne devojke, koja je prisustvovala sceni svađe i zbog čega je ona otišla sa rođendana. Ja stvarno gledala storije. Dečko je krupan kao Car, pomislila sam da je ta majica - nadovezala se Tomićeva.

- Ja sam tebi život na dlanu dala, što ti ne bih rekla za glupo majicu? Magare jeste njegovo, majica ne - dodala je Sanja.

- Ona je za mene folirant broj jedan - poručila je Matora.

 

- Dabogda se osećala kao ja sinoć, ako sam folirant - klela je Stankovićeva.

- Pa, ja sam se 17 puta gore zbog tebe osećala! Ti se pereš od naše veze - zamerila je Tomićeva.


Detaljnije pogledajte u video prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading