(VIDEO) AKO JE RASKINULA ZBOG STVARI, ŠTA BI BILO DA JE JOVICA UŠAO! Fran nije mogao da sluša PRAVDANJE Maje Marković, PA OVO REKAO!

Autor:

Zadruga

26.11.2020

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prekipelo mu!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marković i Alen Handrović

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Maji Marković i Alenu Hadroviću.

- Pitanje za Maju i Alena, zar tako jaku vezu može da raskine kesa od 2.000 evra. Zar je toliko vredela vaša ljubav? - glasilo je pitanje.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Alen Hadrović i Maja Marković

- Nisu u pitanju stvari, nije to dovelo do toga da se razdvojimo. Povredilo me je to što je Ermina rekla od koga je stiglo - govorila je Maja.

- Pa zbog stvari. Čim je Jovica ispao čovek i poslao joj stvari, ona se pogubila. Šta ćeš ako pošalje opet stvari, opet ćete da prekinete? - dodao je Fran Pujas.

- On je u bolnici, on je povređen fizički, ali i sa moje strane, mene to boli. Nećemo, ovo je bio neki šamar, puklo me je to, i? - uzvratila je Markovićeva.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Fran Pujas

- Nejasno je kako si se sad setila da imaš grižu savesti. Što to za bolnicu nisi ponavljala poslednjih mesec dana? - začudila se Sandra Rešić.

- Imam grižu savesti, šta je problem? Evo, ništa ne može da me poljulja sada - bila je drska Maja.

- Bilo je pitanje da li bi ostala sa Alenom, kada bi Joca ušao, ona je rekla da bi. A onda je prekinula kada su stigle stvari... Pa šta bi bilo da je Joca ušao? - dodao je Fran.

 

- Mene zanima da li postoji nešto što je pričala drugima, a meni nije rekla, to me zanima. Da se odaljim od nje, ne bi mi bilo dobro. Ne mogu bez nje, ovako ću lakše da prebolim neke stvari - odgovorio je Alen.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading