(VIDEO) MOŽDA SE ZALJUBIM! Anđelo dokrajčio Matoru time što je priznao da bi bio sa Sanjom, ona POZELENELA OD MUKE!

Autor:

Zadruga

26.11.2020

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tenzija dostigla vrhunac!

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Anđelo Ranković i Sanja Stanković

U emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Anđela Rankovića, a bilo je o njegovom flertu sa Sanjom Stanković, zbog čega se Jovana Tomić Matora iznervirala.

- Pošto odbijaš svaku devojku, a u Sanju non-stop buljiš, kada ćeš priznati da si zaljubljen u nju? - glasilo je pitanje.

- Iskreno da ti kažem, mene grudi nikada nisu zanimale, više gledam u noge i u d*pe, nije da stalno gledam njoj u grudi, tako da nisam zaljubljen u Sanju, a ako budem zaljubljen u Sanju, onda ću to i reći. Postoji šansa da se zaljubim - rekao je Anđelo.

- Na dobrom su putu, imaju hemiju, slobodni su! Ja smatram da ono iskustvo koje imam u rijalitiju, kada bežiš od nekoga, ili se zataškava, ili će se desiti jednog dana - ubacila se Matora.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković i Anđelo Ranković

- Da smo ostale u istom odnosu, opet bi pogrešili. Mi se nismo razdvojili, mi se i dalje družimo, samo nismo toliko bliski - ubacila se i Sanja.

- Bolje da budem psihopata, nego da pričam da me neko ne privlači, a ne odvajam se od njega. Ja sam Sanji nabrojala, oni su prali ruke zajedno, držali se za ruke, šetali, sve što rade parovi, osim poljupca. Meni je glupo, jer se meni nabijaju rogovi. Ti si mi rekla da ste pričali u šiframa - nastavila je Jovana.

- Da, ali ne o nama, nego o vanjskom svetu! Zašto ti izvrćeš moje reči? - ubacila se Sanja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković

 

- Kada se privlače, to je normalno sve. Ja ti potpisujem, onaj klip, jedva čekam večeras, od sinoć me to kopka, od kada si mi rekao, od onog trenutka kada ste videli klip da Anđelo igra sa Tarom, a gleda u Sanju, on se ljubio sa Ivanom Marinković, on je posle toga nije posvetio dva sata Ivani, kao Sanji. Da li je rekao jednoj osobi da gledaš u Sanju kao u Ivanu? - upitala je Matora Anđela.

- Ko je ta osoba? Podigni tu osobu, što nećeš? Na koji način? Mi da hoćemo da budemo zajedno, mi bismo bili zajedno, šta ti tu nije jasno, druže? - odbrusio je Anđelo.

 

 

 

- Kao devojku, sviđala ti se, pa te je razočarala što je to uradila sa Franom. Ako nastavi da pravi budalu od mene, ako tako nastaviš, imaćeš me na grbači i svu pažnju ću ti posvetiti, pričaš gluposti, ti kažeš Tomi da ti je pao kamen sa srca? - odgovorila je Matora.

- Ja sam rekla da mi je period sa tobom, jedan od lepših perioda u mom životu, ali bilo je i ružnih! Ja da hoću da budem sa Anđelom, ja bih bila, ne bi mogao Bog otac da me spreči - tvrdila je Stankovićeva.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading