MILJANA KULIĆ PREVARILA CELU NACIJU: Podvalila lažni test za trudnoću!

Autor:

Zadruga

26.11.2020

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci su imali priliku da sinoć postavljaju pitanja zadrugarima, a njih je zanimalo da li je Miljana Kulić izmislila priču o trudnoći da bi privukla Zolu?

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Da ja sam uradila test i pokazao je dve crte, ali to je bila greška! Hvala Bogu što je tako da nije pozitivan, a ja sam uradila još deset testova i ne treba mi drugo dete posebno sa ovim čovekom. Meni je tada prošlo kroz glavu šta ću dfa radim, ako jesam i drago mi je da nije tako, a da sam bila trudna ja bih uradila abortus - rekla je Miljana.

- Što se tiče onoh poruka ja nisam verovala, ali znam da ih je on pisao! A da sam ostala trudna, otišla bih na kiretažu pa makar to bilo i deseti put, daleko mu lepa kuća - dodala je Miljana.

- Ja sam razumeo da se onma plaši, ali sam bio siguran da je trudna jer nam je rekla, da oni imaju često odnose i da završava u nju, ali nakon tog testa je situacija kakva jeste. Mislim da je ona donela od kuće pozitivan test kako bi napravila ovde pakao Zoli. Ona je taj test koristila i napolju, kako bi ga ucenjivala i slala je slike tog testa njegovim drugarima - rekao je Marko.

 

 

 

- Desila se situacija napolju da je mojim drugarima slala slike lažnog testa, ali ja nisam verovao i istina je bila da je lagala. Ona ovde iznosi laži, i sve izmišlja, ali ona je ta koja se time bavi i ja završavam priču sa njom - rekao je Zola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

28.11.2020 13:41

Miljana sve laže. Kao i cela njena porodica.