BOG ME JE POGLEDAO, NIJE OŽENJEN! Oglasila se Dragana Mitar, a onda OVO rekla za NOVOG DEČKA, evo da li PLANIRAJU BEBU!

Autor: Pink.rs, Republika

Zadruga

24.11.2020

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nije smrt za brakove!

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Paparazzo Lov // DNK
Dragana Mitar

Dragana Mitar više ne krije novog dečka Đoleta, s kojim, kako ističe za domaće medije uživa iz dana u dan. Njih dvoje su imali i turbulentan period u svojoj vezi, koji su na svu sreću uspešno prevazišli.

Nekadašnja učesnica "Zadruge" u razgovoru je prozvala i bivše momke, ali i supruga, rekavši kako ju je Bog konačno pogledao, kao i da je morala da prođe kroz ružne trenutke kako bi sada uživala.

- Divno mi je u vezi, prelepo se osećam, našla sam nekoga ko me razume i podržava u svemu. Imali smo i raznih oscilacija, verujem i da njemu nije bilo lako, ali to je sve iza nas, ta ružna prošlost. Živimo zajednički život, planiramo neke zajedničke planove, u toku sledeće godine. Za sada se ne opterećujemo time. Pronašla sam neki mir i zaista mi je lepo. Iskreno, imam neku svoju oazu mira i srećna sam zbog toga. Mislim da me je Bog pogledao posle svega što sam prošla, ali mislim da sam morala sve to da prođem, da bi dobila nešto što je sad ovako lepo - kaže Dragana.

 

S obzirom na to da uživa, kako sama ističe, u velikoj ljubavi i stabilnoj emotivnoj vezi zanimalo nas je i da li Dragana i Đorđe rade na prinovi. Tom prilikom Mitrova je istakla kako je Đole slobodan momak, odnosno da nije oženjen, kao i da bi volela da svom sinu Jovanu podari društvo.

- Iskreno, on je neko ko nije oženjen, moram da naglasim. Nema decu, ja imam jedno dete. Naravno, ja bih volela da se ostvarim, da opet budem majka, da Jole (sin) ima društvo. Ako se desi, desi se. Volela bih i ja, a voleo bi i on - rekla nam je Dragana Mitar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading