Zadrugarka ne bira sredstva da dođe do cilja! Maja platila ljude da maltretiraju Janjuševu ženu: Želi zauvek da odvoji Enu od Marka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković oseća veliku mržnju prema porodici svog ljubavnika Marka Janjuševića Janjuša i svim silama se trudi da joj napakosti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Iako je znala u šta se upušta kada je u "Zadruzi 3" počela da se igra sa Crnogorcem i znala je da on ima ćerkicu Krunu, koju voli više od bilo čega, nije sanjala da će upravo dete biti večita spona njega i njegove bivše žene Ene.

Ta činjenica je od starlete napravila najvećeg monstruma, koji je otišao toliko daleko da je čak spremna da naudi nedužnoj devojčici zbog prevelike opsesije i mržnje koju oseća.

- Maja je nekada bila super devojka, vedra i nasmejana, imala je momaka na svakom prstu. Nema ko nije ludeo za njom uprkos tome što nije izgledala dobro, kao što izgleda sada. Bila je omiljena momcima.

Maja: Kruna je plod loše energije zato kvari moju vezu. Rekla sam momcima šta da rade


Rijaliti je od nje napravio surovu osobu. Devojku koja gazi preko leševa. Zadruga je od nje napravila, mogu slobodno da kažem, monstruma. Iako je sve sa Janjušem prvo bila samo igra i oružje za opstanak u rijalitiju, pretvorilo se u opsesivni noćnu moru. Poželela je da on bude samo njen, da ne gleda nijednu ženu niti devojku. Da njoj polaže račune. Iako je on mislio da će to upaliti, počeli su da se svađaju svako malo - kaže izvor blizak Marinkovićevoj koji nam otkriva kakav je plan ona skovala da napakosti porodici ljubavnika i utera im strah u kosti.

 

 


- Maja i Janjuš su vodili ratove, tukli se i pravili skandale, on se čak i razveo zbog nje, ali opet im nije bilo opstanka. Njega je uvek vraćala mala Kruna kući, kod Ene. Davao im je novac, posvećivao pažnju, zbog čega je Maja odlepila. Ona je počela da mrzi Krunu iz dna duše. Ne može da je smisli jer je ona spona Ene i Janjuš. "Moji drugari će im zagorčati život. Neće mirno spavati ni ona ni majka. Kruna je plod loše energije zato kvari moju vezu. Rekla sam momcima da ih plaše, da im prete i ne daju im da spavaju. Da me se plaše iako nisam napolju. Ja ću za to vreme da zavodim Janjuša", rekla mi je ona - otkriva njena drugarica kakve je planove imala starleta pre ulaska na imanje u Šimanovcima. Onda nam je odala i da su planove sproveli i u dela.

 

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official

- Ti drugovi Majini, ludaci žešći, ne znam odakle ih je našla, ali oni bi ubili čoveka za 50 evra. Motaju se oko Enine kuće, rekli su joj da je motre i da znaju kad ustaje i kad leže. Ostavljaju joj pisma na kola, u njima svašta piše, svakakve gadosti i pretnje. Rekli su Eni da ne sanja da će se pomiriti sa Janjušem, a najmanje da će dobiti neku sumu novca, kao što je dobila prošle godine. Da zaboravi na njega i da ga više ne zove, inače će da naude njihovoj ćerki Kruni. Da prepusti Marka Janjuševića Maji i da bude srećna da ne završi sa posledicama. Ena je uplašena, ali ne sme da zove policiju jer su momci stalno za petama i prate svaki njen i Krunin korak. Poručila je Eni da će ona Janjušu da rodi dete i da je to kraj - završava izvor Rijalitija koji je dobro upućen u sva dešavanja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Vradžbinama razvela Janjuša!

Maja Marinković vradžbinama je uspela da razvede Marka Janjuševića od njegove dugogodišnje supruge Ene, s kojom ima ćerkicu Krunu.
Ona je, navodno, ispričala drugarici da je našla ženu koja je uradila vradžbine.
- Našla sam vračaru koja će da sredi da Janjuš ode od te ružne Ene i te male. Ona će da sredi da se razvedu. Da stavi tačku na farsu od braka. On će biti samo moj i ja njegova. Imam ženu koja je proverena i jako dobra. Ta kučka Ena i ne sluti šta joj se sprema. Janjuš će biti samo moj. Prokleta bila kad je i našao. Užasna jedna ženetina - poverila se Maja drugarici.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official

Pomirili se, ali se opet svađaju!

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš obnovili su vezu, ali su ponovo ušli u raspravu.
Nakon što su se probudili Janjuš je dao Maji do znanja da ne želi da bude s njom u vezi.
- Ja ne mogu da ti budem momak. Oboleo sam od tebe - rekao je Janjuš.
- Nedostajao si mi. Izlečiću te, srećo, ljubavi - nasmejala se Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading