(FOTO) ŠOK OTKRIĆE! Zadrugar slao PO*NO FOTKE starijim ženama: EVO ŠTA MU JE FETIŠ SA PO*NIM ORGANOM!

Autor: Alo.rs

Zadruga

24.11.2020

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverica!

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ, Promo foto

Jovanu Cvijetiću Cveletu, popularnom učesniku rijalitija "Zadruga 4", ništa nije sveto, a ponajmanje njegova veza sa zadrugarkom Anjom Todorović!

Naime, iako se Cvele u rijalitiju predstavio kao fin i pošten dečko, čini se da nije tako i da je Cvijetić varao svoju devojku kad god je stigao.

Tako mu nije bilo strano da nepoznatim devojkama na društvene mreže šalje eksplicitne fotografije i snimke, Cvele je takve snimke najčešće delio sa ženama koje su mnogo starije od njega.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Cveletu je sajber seks fetiš, pa je često ženama sa kojima se dopisivao slao fotografije svog polnog organa. Voli da se dokazuje starijim ženama, a nije tajna da je bio u vezi i sa jednom damom u godinama, koja mu je kupila automobil - priča naš izvor i objašnjava:

- Video u kojem se samozadovoljava i snima svoj pe*is nije slao samo jednoj ženi. Za uzvrat je dobijao provokativne fotke od tih žena, koje su ga dodatno uzbuđivale, pa se samozadovoljavao i s uživanjem to snimao - rekao je naš izvor i dodao da je Cvele sve to radio dok je bio sa Anjom.

- Vidi se da je s njom iz koristi. Ona mu nikada nije bila dovoljna, što se jasno vidi i u „Zadruzi“ - zaključuje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading