(VIDEO) Ivana Šopić progovorila o SUKOBU sa Stanijom: POSLE IZGOVORENIH UVREDA ZAKOPALE RATNE SEKIRE!

Autor:

Zadruga

21.11.2020

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnice, Stanija Dobrojević i Ivana Šopić su imale nekoliko žestokih okršaja, a sada posle dužeg vremena su uspele da sklope primirje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana Šopić i Stanija Dobrojević

Ivana Šopić i Stanija Dobrojević su imale žestok okršaj tokom muzičkih takmičenja u "Zadruzi" kada su jedna drugu "častile" brojnim uvredama. Sada je bivša zadrugarka progovorila o snjihovoj svađi, ali i pomirenju sa Stanijom.

Podsetimo, Stanija je pre nekoliko dana gostovala u ovoj emisiji na Red televiziji i tom prilikom je takođe donekle spustila loptu prema Šopićevoj, a sada je i Ivana uradila isto.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ivana Šopić

- Gledala sam gostovanje Stanije Dobrojević, sa kojom sam imala sukob, a ona je rekla da je razlog bio Tomović, sa kojim sam se družila na početku, da me je žacnula. Čula je kako sam komentarisala sa njenim bivšim nju. Neverovatno je da su svi sukobi bili ili zbog muškaraca ili zbog žena. Gledala sam to što je Stanija rekla, posle sam ja reagovala vulgarno i bezobrazno zbog Stefana. Najbitnija pouka koju sam izvukla jeste da žene ne trebaju da se svađaju sa ženama zbog muškaraca, i da muškarci ne treba da se svađaju sa muškarcima zbog žena - rekla je ona u emisiji "Pitam za druga".

 

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading