Kristijan Golubović milioner u pokušaju: Krile se hvali milionima, a moli i kumi za 300 franaka!

Autor:

Zadruga

21.11.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović, koga je javnost prozvala rijaliti-kriminalcem jer se od početka pojavljivanja u medijima hvalio da uživa u luksuzu čak i kada robija, ovoga puta demantovao je sasvim slučajno sam sebe jer je realnost malo drugačija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović

Redakciji Srpskog telegrafa stigao je video-snimak u kojem Golubović kamči novac jer je ostao bez prebijene pare.

Ovim potezom bivši robijaš je ponovo iznenadio publiku koja od čoveka koji se hvali milionima sada čuje da moli i kuka za koji dinar.

- Pošalji ako imaš 200, 300 franaka, treba mi - izjavio je Golubović u privatnoj poruci koju je poslao N. N. licu.

Golubović gotovo konstantno intrigira javnost baratanjem sumama od više stotina hiljada evra koje je zarađivao u roku od 10 minuta, do basnosolovnih suma od više desetina miliona evra, koje su, kako tvrdi, prošle kroz njegove ruke. U jednom autobiografskom pismu priznao je da je činio nedela, navodeći da je krao, otimao da se tukao da bi sve imao.

- O mom životu bi trebalo slušati dva normalna života! Na svako pitanje bih mogao da pričam i po nekoliko dana da bi slušaoci shvatili da postoji čovek koji je totalno prošetao između raja i pakla, i to više stotina puta. Živeo sam i doživeo stvari kao iz hiljadu različitih života. Rođen sam sa supertalentima - rekao je Krile, koji je sebe nazvao antiherojem ulice:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović

- Vrlo brzo sam postao ne kriminalac već antiheroj ulice! Pored svih i svačijih saveta, ja sam trčao po svom ubeđenju. Svet ću obići dva puta, od Japana do Los Anđelesa, trošeći suludo milione različitih valuta u društvu većinom lažnih prijatelja i hiljade žena, ovog ili onog morala.

U rijalitiju skoro svakodnevno slušamo Kristijanove lovačke priče, u koje i on sam ne veruje, pa tako nesvesno laprda o sumama i njegovom navodno laganom životu.

- Ja sam četiri meseca jeo samo picu da bi izdržao ovo ovde s vama, a ne školjke, na koje sam navikao. Ja odem na Zlatibor i plaćam medveđu paštetu 300 evra kilogram i to jedem da ne bih jeo gluposti. O garderobi koju ja nosim i kolekcijama kod kuće bolje da vam ne pričam. U pitanju su milioni evra o kojima vi možete samo da sanjate. Ja već 10 godina stavljam na lice termalnu vodu, ona je užas skupa, ali je koristim uvek. Zato i imam lice kao beba.

Prvi sam poneo kajlu tešku dva i po kilograma sa dijamantima i safirima

Kristijan Golubović poznat je po tome da se hvali masivnim zlatnim lancima, posebno onim na kom piše njegovo ime, a priča o njegovom nastanku je i te kako zanimljiva. Kako je on jednom prilikom ispričao, prvi je doneo masivne lance u Beograd, a onda je nastala pomama i svi su želeli da ga dostignu u težini zlatnih lanaca:

- Počeli su da prave lance preko pola kilograma. Najveći posle mene imao je Goran Bombaš, negde oko 750 grama s nekim Bogorodicama. Svi su radili sve isto, Arkan je napravio zadnji u nizu jedan lanac sa velikim krstom, ja mislim da je bilo tačno sve ukupno jedan kilogram. Otišao sam kod Terzića i od zlata i dragog kamenja, među kojima se moglo naći dijamanata, brilijanata, safira, smaragda, napravio do tada neviđenu kajlu tešku preko dva i po kilograma.

Tvrdi da je uložio 30.000 evra u renoviranje stana

Golubović je navodno unapred dobio deo sume za učešće u rijalitiju "Zadruga", dok će ostatak dobijati u ratama. On je otkrio da je već uložio znatnu sumu novca koju je dobio pre odlaska na imanje u Šimanovcima, i to u stan u Kraljevu, koju je bivši robijaš prepisao na ime supruge Ivane.

- Ima da im bude top. Uložio sam 30.000 evra u renoviranje. Želim da moja žena i ćerkica samo uživaju - rekao je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading