MENSUR PRED ULAZAK RASKRINKAO MINU VRBAŠKI: Neki će bežati po krovovima, a neki...

Autor: Star

Zadruga

18.11.2020

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pale teške reči!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon raskida sa Filipom Carom, Mina Vrbaški je zadrugara uporedila sa bivšim emotivnim partnerom Mensurom Ajdarpašićem, otkrivši tom prilikom da ju je on zlostavljao fizički zbog čega će ga "strpati u zatvor".

Crnogorac je burno reagovao na društvenim mrežama, a potom je, kada se malo smirio, dao i intervju ovim povodom.

- Mina se služi lažima. Bednica jedna. Prvi put čujem da se protiv mene vodi sudski postupak. Prijava ne postoji u policiji. Nikada je nisam tukao kao što priča. Nikada je nisam izbacio na auto-put. Ne može ona od mene da napravi nikakvog agresivca i prestupnika jer ja to nisam - izjavio je Mensur.

 

 

- Inscenirala je sve. Ja sam u odnosu sa Minom iskorišćen, čak se zbog njene priče sve okrenulo protiv mene. Pa i sama je priznala da se sve vreme igrala sa mnom i da mi je nameštala diskvalifikaciju. Mislila je da će tako da mi sj**e podršku. E, pa, zaj****a se jer što me više gazi, ja više rastem - dodao je Ajdarpašić za "Star", a prenose mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

19.11.2020 09:52

Ne treba nam nasilnik.