Orozović progovorio o Majinoj i Janjuševoj TAJNOJ VEZI: UPOZNAO SAM ENU, MAJA JE SVA PLASTIČNA, DOSTA MI JE I NJE I NJEGA!

Autor:

Zadruga

14.11.2020

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar se napolju intenzivno družio sa Janjuševićem, a sad je otkrio šta zna o njegovoj aferi sa Majom!

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Nikola Orozović

U večerašnjem izdanju emisije ''Pitam za druga'' Stefan Milošević Panda i Stefan Kandić Kendi ugostili su bivše zadrugare Nikolu Orozovića, kao i Miroslavu Mimu Živković. Oni su komentarisali aktuelna dešavanja u ''Zadruzi 4'', a Orozović, koji se napolju družio sa Markom Janjuševićem Janjušem, otkrio je šta zna o njegovoj tajnoj vezi sa Majom Marinković, a prokomentarisao je i novi izgled zadrugarke.

- Da, bio sam napolju dobar sa Janjušem. Upoznao sam čak i Enu. Maja kad krene, ona ne staje. Nisam puno nešto upućen. Dosta mi je bilo tih tema Maja-Janjuš u Zadruzi. Sad je bolja riba. Dobro izgleda, mada nekako mi je sva plastična, zavisi iz kog ugla gledaš. Meni se ona baš i ne sviđa. Ja volim prirodne, ovako kao Mima - priznao je Orozović, a onda je naveo tri devojke iz ''Zadruge 4'' koje mu se dopadaju.

RepublikaFoto: RTV Pink: Jelena B.
Nikola Orozović

- Rialda, Paula i Monika - otkrio je bivši zadrugar, a onda je Mima otkrila u kakvom je sada odnosu sa Mionom Jovanović, kao i sa kim bi se družila kad bi sada ušla u Belu kuću.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjuševič Janjuš i Maja Marinković

- Znala sam da ćete to da me pitate. Kad bih ušla, samo kafu bih pila. Sa Mionom se kako kad čujem. Jesmo okej, pozdravljam je. Treba da se vidimo, ali nemamo kad. Mionu ne bi mogao niko da zameni, ona je specifična, nijedna nije tako bezobrazna kao Miona. Okej mi je Milica Kemez, sa njom bih se sigurno družila - otkrila je Mima.

 

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading