(VIDEO) Car moli Minu da se pomire, ona ga ODUVALA bez pardona: MUKA MI JE OD TEBE!

Autor: Srbijadanas, Republika.rs

Zadruga

13.11.2020

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je sada zaista kraj?

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Mina i Car

Nakon burne svađe koju su imali tokom dana, Filip Car celo veče nije odustajao od Mine Vrbaški, želeći da obavi sa njom razgovor kako bi pokušao da je vrati sebi.

-Ja sam rekao da se plašim što se zaljubljujem, meni samo treba vremena da ti vidiš koliko je meni stalo do tebe. Da li si se ti odljubila? - pričao je Car.

- Moje emocije više nisu bitne, ne dozvoljavam sebi stvari koje sam dozvoljavala, videćeš da i te kako imam stav, ne samo ti nego i svi ljudi. Ne možeš ti meni da kažeš marš! Filipe, ne zanima me, neću da imam stresove, ti si sve pokazao, ti meni sada možeš da pričaš o kulama i gradovima. - poručila je Mina.

 

Filip je na to kratko prokomentarisao:

 I ti si mene uvredila time što si pričala! - rekao je Filip.

ipak, zadrugarka ovog puta zaista nije htela da poklekne i ponovo se pomiri sa njim:

- Ne možeš ti meni tokom reklama da govoriš da p*šim k*rac! Ja sam ti rekla, ja neću više ništa da pokazujem, od mene je bilo suvišno da plačem ja sinoć. Koji prijatelji da budemo? Ne možemo da budemo prijatelji kada imamo emocije, kada nestanu, onda mogu da sednem sa tobom i da pričam. A sada da mučim i sebe, i tebe, ne pada mi napamet! Ja sam se i te kako promenila, samo što ne mogu to u mesec dana da pokažem to. Nemam nameru da imam komunikaciju sa tobom, meni je muka, ne mogu više, kunem ti se Filipe, ne da mi se više da objašnjavam! Ja sam tebi satima i satima pričala! Neću da prelazim - odbrusila je Mina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading