(FOTO) KRILA IH OD OČIJU JAVNOSTI! Napokon isplivala FOTKA Zoricinih sinova: Darka je rodila sa samo 15 godina - IZNEVEROVAĆETE KAD VIDITE KAKAV JE FRAJER MLAĐI ILIJA!

Autor:

Zadruga

13.11.2020

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko bi rekao!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Pevačica i bivša zadrugarka Zorica Marković poznata je kao neko ko je bez dlake na jeziku, nikada se nije libila da iznese svoje stavove, ali i detalje iz privatnog života. Ipak, za sve ove godine javnost gotovo da nije imala priliku da vidi njene sinove. 

Foto: youtube.com/printscreen

Zorica je u privatno vreme jako posvećena naslednicima Iliji i Dejanu, kao i njihovim porodicama. Zorica je starijeg sina Dejana dobila sa samo 15 godina sa harmonikašem iz svog sela. Ubrzo nakon porođaja oni su se rastali, a pevačica je napustila rodno mesto kako bi pravila pevačku karijeru. 

 

 

 

Iako je Dejana retko viđala u to vreme, što joj je on zamerao, njih dvoje danas imaju odličan odnos. Sina Iliju pevačica je dobila u drugom braku i za njega devojke kažu da je opasan frajer. Pogledajte ga na slici ispod:

Foto: youtube.com/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading