ČABARKAPA IZNEO SUROVE OPTUŽBE NA KRISTIJANOV RAČUN: Lažirao je rođenje deteta! On je obična JAJ*RA, Pušio ku***** biznismenima po zatvoru!

Autor: Srbijadanas, Republika.rs

Zadruga

12.11.2020

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Auuu, šta sve ispriča.

RepublikaFoto: facebook.com/Aleksandar Cabarkapa
Čabarkapa

Aleksandar Čabarkapa napao je Kristijana Golubovića najbrutalnije moguće. On je na njegov račun izneo brojne strašne tvrdnje.

Čabarkapa je pričao kako su on i Golubović zajedno boravili u zatvoru, te da je aktuelni učesnik Zadruge imao brojne ispade:

- Mi smo se jednom posvađali u Zabeli preko rešetaka. Bio je tamo neki mali iz Mokrog luga, kad je bio na poternici, taj čovek ga primio u kuću, on mu ukrao luster, prodao mu luster. To je živa istina. Dve neke bicikle. Sitna ja*ara, krade bicikle, šahtove, traktor, sad da ne pričam javno, da ispadne da ga pakujem, ja nikome ne želim zatvor - tvrdi Čabarkapa u emisiji "Balkaninfo i navodi da je Kristijan lažirao i rođenje deteta, te da je bludničio u zatvoru.

 

- Kakav je to čovek... koliko moraš da budeš jadan i morbidan, koliko je on jadan i morbidan da falšira rođenje svog deteta. I mi njemu sad opet dajemo medijski prostor, on je čovek nebitan, klošar, indijanac, ku*ton. Pušio ku***** biznismenima po zatvoru. To se zna - rekao je Aleksandar i dodao:

 

- Aleksandar (Kristijan) je po CZ-u pušio biznismenima za lovu, to svi znaju, ali ljudi ga se malo plaše jer laje, da će da ubije, ali pas koji laje ne ujeda. On ima romske krvi u sebi. Nemam ništa protiv Roma, imam puno prijatelja, ali njemu mahneš on pobegne. Ja bih voleo da se sretnemo oči u oči, pa da vidimo ko govori istinu. Nek' me tuži, ja bih voleo da me tuži - zaključio je Čabarkapa.

Očekujemoda će Golubović čim izađe iz Zadruge imati šta da kaže Čabarkapi na ove napade.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kalimero

12.11.2020 18:32

Dajte i ovo govedo u zadrugu. Bolje nego da dzepari vani.