IVA GRGURIĆ U JEZIVIM BOLOVIMA: Evo šta joj se desilo u jutarnjim časovima - NEVERICA!

Autor: Informer

Zadruga

12.11.2020

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas!

RepublikaFoto: instagram.com/ivagrguric

Pobednica "Zadruge 3 " Iva Grgurić danas u jutarnjim satima napustila je privatnu kliniku na kojoj je juče imala hirušku intervenciju povećanja grudi.

Grgurićeva se oglasila nakon operacije i otkrila zbvog čega je morala da zameni silikone.

- Dobro sam, jutros su me pustili kući. Operisana sam juče popodne. Filip je jutros došao u bolnicu po mene, napravio mi supicu, ležim, sve me boli. Ne mogu da se pomerim, ne mogu ruke da podignem, ali to je normalno kad se stavljaju implanti. Deset dana ću ležati sigurno - rekla je Iva i dodala:

 

- Nisam se pokajala kad sam prvi put uradila operaciju. Tada nisam mogla da stavim veće, jer imam takvu kožu. Posle godinu dana mi je doktor rekao da mogu da povećam, ali to tada nisam htela. Nisam želela da preterujem. Sada sam rekla doktoru da samo ne želim da izgleda degutantno. Filip zna da je to bila moja želja, podržava me u svemu. Ne mrda iz stana, pored mene je, diže me, vodi u toalet. Tu je za mene kad mi je najpotrebniji, dokazao mi je i sada koliko me voli - otkrila je Grgurićeva.

Iva je otkrila da trpi jake bolove nakon intervencije, i dodala da će morati da odmara bar 10 dana. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
evo

12.11.2020 13:59

suza mi suzu stiže, što starleta, sponzoruša matoraca trpi bolove, zbog povećavanja grudi. Ljudi trpe bolove usled opakih bolesti i to je strašno. Ovo, bolovi iz hira, ma neka je boli do kraja života.