SKANDALOZNI DETALJI o Milici Kemez! Bila je LJUBAVNICA GAZDE KLUBA u kojem je radila!

Autor: Informer, Republika.rs

Zadruga

11.11.2020

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milica Kemez

Milica Kemez svojim prvim učešćem u "Zadruzi 3" izazvala je razne reakcije gledalaca, zbog njne prošlosti. 

Naime, Milica je rekla da je u Švajcarskoj radila kao hostesa, ali istina je mnogo drugačija od one koju je ona ispričala u samom rijalitiju.

Njena cimerka iz Švajcarske Katica Sekovska ispričala je čime se zapravo Milica bavila i na koji način je dolazila do novca.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milica Kemez

- Milica je radila kao plesačica u jednom klubu u Švajcarskoj, a bila je i ljubavnica gazde tog lokala. Međutim, nije se viđala samo s njim, nego je bila i sa drugim ljudima za novac. Devojci koja ju je dovela u Švajcarsku i koja joj je pomogla da zaradi novac zabila je noć u leđa i preotela joj momka i prebacila ga na svoju sestru Mirelu - počinje Katica priču i objašnjava da će život sa Milicom zauvek pamtiti po lošem.

-  Svaki dan se sa posla kući vraćala pijana i drogirana. Svašta je radila dok smo živele zajedno - priča Katica i objašnjava da nema mnogo istine u onome što Milica priča u "Zadruzi". Kako tvrdi, Kemezova je bila sa muškarcima za novac, a njena uža specijalnost bili su grupnjaci.

 

- Milica konstantno ponavlja priču da joj je novac za salon poslao jedan njen dobar prijatelj iz Švajcarske, a istina je da ju je on plaćao za se*s. Reč je o jednom bogatom Albancu koji je Milici nudio 5.000 evra za grupnjak sa njenom dobrom drugaricom - kaže na kraju Katica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

14.11.2020 19:08

Došla da se opere a sve više prljavštine i nemorala izašlo o njoj.