MA KAKAV CRNI HONORAR IZ ZADRUGE! Luna progovorila o BASNOSLOVNOJ ZARADI na Instagramu, pa otkrila sve o venčanju sa Markom!

Autor: Alo.rs

Zadruga

11.11.2020

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikada ne biste pogodili!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen

Luna Đogani, koja je u devetoj nedelji trudnoće, sinoć je u emisiji "Amidži šou" progovorila o zaradi koju ostvaruje putem društvenih mreža, ali i o venčanju sa Markom Miljkovićem.

- Ljudi misle da sam puna para, ali to je zabluda. Dosta zarađujem od Instagrama, to je tačno, zato što me tamo prati pola miliona ljudi. Od toga može da se živi. Kada sam prvi put počela da zarađujem od toga, imala sam 100.000 pratilaca i za reklamiranje nekih patika sam dobila 50 evra. Sad je taj iznos mnogo veći, ne bih ulazila u tačnu cifru, ali po objavi svakako dobijem više od 400-500 evra - rekla je Luna u pomenutoj emisiji.

 

 

 

Ona je zatim otkrila da planira da se uda za Marka pre nego što se beba rodi.

- Trebalo bi da se venčam, neću da mi dete bude vanbračno. Hteli smo da napravimo veliko venčanje, neće biti slavlja, ali moraće nešto da se završi pre porođaja - rekla je pobednica "Zadruge 2".

Pričalo se da će se Luna i Marko odseliti iz Beograda, međutim Đoganijeva kaže da im to za sada nije u planu.

- Iako se pisalo drugačije, Marko i ja živimo i dalje u Beogradu i nećemo se seliti - otkrila je Luna, koja je dodala i da se Miljković nije pomirio sa njenom majkom Anabelom Atijas, sa kojom je mesecima u lošim odnosima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading