AU! Gost u vili "Parova" izneo ZASTRAŠUJUĆU ISTINU: Ukućani zanemeli od užasa!

Autor:

Zadruga

08.11.2020

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovoga svako mora da bude svestan!

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Parovi

Gost u vili "Parova" sinoć je bio profesro Milan Vujanić, koji je govorio o tome koliko učešće u saobraćaju može biti opasno.

- Statistika o nesrećama u saobraćaju je jasna - rekao je profesor Milan Vujanić. - Procenat poginulih u saobraćajnim nesrećama u odnosu na sve ostale je 36 procenata. To je zastašujuća istina koju svi moraju da znaju i da je budu svesni.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Parovi TV HAPPY
Parovi

- Vožnja je izuzetno opasna i malo ljudi to shvata. Ne postoji ni jedan drugi posao osim deminerskog u kojem nemate pravo da se opustite ili izgubite pažnju ni na sekundu. U tri sekunde vi pređete preko 50 metara. Ovde, dok pričamo, možete da me ne slušate tri sekunde i ništa se neće desiti, ali u saobraćaju je to katastrofa. Ono što mnogi ne shvataju je koliko je telefon opasan - pričao je profesor.

 

- Mobilni telefon skreće pažnju čak i kada koristite slušalice. Cigarete su isto opasne. Moj brat je imao sudar jer je palio cigaretu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading