(VIDEO) PLAŠIM SE SUSRETA SA NADEŽDOM! Toma se POKAJAO: Ako mi zabrane da viđam DETE...

Autor:

Zadruga

08.11.2020

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svestan je svojih grešaka.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Toma Panić i Nadežda Biljić

Jedno od pitanja u sinoćnoj emisiji "Pitanja novinara" postavljeno je za Tomu Panića: Kako komentarišeš Paulino izlaganje o vašoj vezi?

- Sa jedne strane, bilo je lepo, a s druge strane ne mogu da se pohvalim jer sam povredio nekoga napolju. Ne znam, u nekom sam strahu od susreta sa Nadeždom. Razmišljam da budem u Valjevu, jer me je strah šta će tu sve biti, i nadam se da ćemo bes procedura u sudu sve da rešimo i da se lepo dogovorimo zbog deteta. Ona zna da ja dete volim i da sam ga držao i hranio, a taj osećaj mi mnogo nedostaje! - rekao je Toma.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Toma Panić i Paula Hublin

- Ja se plašim samo zbog deteta, ali ne znam kako da kažem, muči me kako da njenim roditeljima izađem na oči, oni znaju kakav sam ja. Nadica i ja smo isti, radimo sve srcem - dodao je Toma.

- Mislim da ona ne može da mi zabrani, ko i neka isntitucija da ne vidim svoje dete! Ako se desi i da mi zabrane, ja se neću buniti sedeću i patiću! - rekao je Toma.

 

Naredno pitanje je bilo za Paulu: Da li je Mića uticao na tvoju vezu sa Tomom?

- Nije, ja kad sam bila sa Tomom mi nismo ni pričali o Tomi. Mi kad smo prekinuli, ja sam samo pitala njega šta misli o Tomi i on mi je rekao kako je Toma dobar dečko, ali da pravi greške. Nismo pričali i davali smernice, ja nikoga ne slušam ja sam takva. ja nisam ni tatu poslušala, pa sam se pomirila sa Frnom, ja neću ad se vodim tuđim savetim, več kako ja mislim - rekla je Paula.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma Panić

- Ja sam pričao sa njom, i pitao sam je da li ga voli. Ona mi nije ništa otkrila, a Toma je poznat po stvarima koje radi, a je ne znam šta on radi. Toma je pričao kako mu je veza sa Paulom strava, ja im ništa nisam rekao, ali da su mene slušali bilo bi im lepše - rekao je Mića.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading