(VIDEO) TEK UŠLA, VEĆ POSTROJAVA! Ermina izvređala OVOG zadrugara, laže da je ZALJUBLJEN!

Autor:

Zadruga

08.11.2020

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oštar početak.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari

Jedno od pitanja u sinoćnoj emisiji "Pitanja novinara" u "Zadruzi" postavljeno je za Erminu Pašović: Kako komntarišeš odnos Sanje Stanković i Frana Pujasa?

- Ja smatram da je on težak folirant i ne verujem mu nijednu suzu. Paula mi je draža, ima greške ali znaš sa njom na čemu si. On je skontao da ima podršku pa bi radio sve. Meni je ružno da se Paula za sve krivi, i ona ne može sve sama bitna je i druga strana. On zna šta radi, a Sanji je potreban muškarac koji će nju da štiti a ne da ona za njim trči - rekla je Ermina.

- Sanja se ovde pogubila, i rekla mi je dok je bila napolju da joj se Fran dopada, ali ovo što ona sada radi, ona sebe ponižava. Svi znamo ko je on i šta je radio, ona se utripovala! - rekla je Ermina.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Ermina Pašović

- Moji momci nisu bili normalni i bili su gori od njega! Normalni su poput Anđela i Mišela, a moj kalup muškarca se ne uklapa u njih - rekla je Sanja.

- On se igra i ima puno pravo, on je jako inteligentan a sa Sanjom on nikako! Ona se nije zaljubila, ona je samo rekla kako je fin, a ja ne mogu da veruje da se ona toliko primila i pogubila. Ne razumem u šta je mogla da se zaljubi nakon dvadeset dana? On njoj ne treba ni za deset godina, Sanja je volela Matoru i Matora nju! - dodala je Ermina.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković i Fran Pujas

- Kako može da me voli a ovo priča sada, a napolju je pričala kako bi se pomirila sa mnom, a na kraju ja ispala psihopata! - rekla je Matora.

 

- Ovde niko nikoga nije voleo, tako sada izgleda - dodao je Mića.

- Ti svoja g*vna, pereš mojim - rekla je Sanja.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading