NAPUSTIO URGENTNI CENTAR! Nakon što ga je Maja JAVNO PREVARILA, pa OSTAVILA pred MILIONIMA, oglasio se Jovica, evo ŠTA JE REKAO!

Autor: Srbija Danas, Republika.rs

Zadruga

07.11.2020

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Au!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Jovica Putniković

Jovica Putniković, bivši rijaliti učesnik "Zadruge" i bivši verenik Maje Marković je pre nekoliko nedelja imao jezivu saobraćajnu nesreću, kada je motorom udario u kombi, te zadobio višestruke prelome, zbog čega je smešten u indukovanu komu i operisan više puta.

Domaći mediju su kontaktirali Jovicu, te  je on otrkio da je izašao iz Urgentnog centra, kao i da je sada na privatnom lečenju, tačnije oporavku:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jovica Putniković

- Boli me sve. Manje-više sam u istom stanju. Samo sam sad na privatnom lečenju. Čeka me dug perio oporavka, svestan sam toga - rekao  je Putniković, pa dodao:

 

 

 

- Što se tiče Maje i Zadruge, ja sam rekao da sam završio svaku priču sa njom. Niti gledam rijaliti, niti slušam šta mi govore. odlučio sam da se posvetim sebi i svom oporavku, a sve vezano za nju ja sam već rekao. To je završena priča - zaključio je Joca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading