Kristijan Golubović NIKAD ŽEŠĆE ISPLJIVAO Tomu: Ljigavko, ti si papak iz Svilajnca, ostavio si ženu i dete!

Autor:

Zadruga

07.11.2020

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastao je muk.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Kristijan Golubovic

U Beloj kući uveliko je u toku sastanak na kojem zadrugari biraju ko je najveća šlihtara. Kristijan Golubović izneo je svoje mišljenje.

- Elena je šlihtara, ona to radi da bi ispunila svoj ego. Tara, što je rekao Zola, svađa se sa Mićom, pa ga pita koliko je sati, to je spuštanje lopte. Prava šlihtara se šlihta iz straha. Đole, ulazi i kao "uzeću ja mašinicu", nema više kez, znači da si se šlihtao nekad. Ja na vaš nivo uvek mogu da se spustim. Toma je šlihtara, šlihtao se za hranu, cigare. Ljigavko, papak iz Svilajnca, koji je prošao nešto malo u životu. Ostavio si ženu i dete, šlihtao si se da bi dobio p*čke. Ti bi se za pljugu j*bao u b*lju. Ja poroka nemam, da mi kažu jedi kamenje na Rajskom vrtu, ja bih jeo godinu dana. Gaga, Neca i Rea su bili šlihtare. Šlihtaju se i Šebezu, kakve su te fore, kakav on najduhovitiji - rekao je Kristijan.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubovic

- Nikad te nisam olajavao i ogovarao. Koji ću ti k*rac kad si zdrav, kad si bolestan ja ću ti učiniti sve. Mene nije sramota da tražim za hranu. Ne želim da dođem u situaciju da me neko pozove, pa da kaže nemoj to i to - rekao je Toma Panić.

 

 

 

Detaljnije pogledajte u video-prilozima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading