(VIDEO) Toma OBELODANIO detalje vrelih akcija sa Paulom! Imala je POSEBAN zahtev, a onda SPOMENUO NADEŽDU i NJENU PORODICU!

Autor:

Zadruga

06.11.2020

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smejali se svi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma Panić

Marko Janjušević Janjuš i Filip Car ugostili su Tomu Panića, koji je iskreno govorio o svemu:

- Najveću žrtvu svega ovoga podnela je moja žena, to je istina. Nego, da pomenem i Indiju, u kojoj sam i živeo, ali su mi najdraže uspomene iz Kine, Pekinga... Tamo sam imao nekretninicu, odvojenu sobu za kućnu pomoćnicu. Pozdravio bih i svoj Svilajnac, znam da Nadežda više nije uz mene i znam da ne želi da me vidi, ali svakako moramo obaviti jedan razgovor - počeo je Toma.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Toma Panić i Paula Hublin

- Ja jesam budala, uvek sam pravio gluposti zbog svoje lude glave. Se*s sa Paulom je bio sladak, ona je klinka i to je interesantno. Sve je bilo slatko. Tako me je jednom pitala da mi p*dne, ona neke stvari radi u momentu kada želi da se zgadi čoveku - odao je Toma.

 

Zatim se osvrnuo i na Frana:

 

- Ljudi će ga zgotiviti na kraju, jer smo mi sve okrenuli na sprdnju, i ta njegova krivična dela i te priče - rekao je Toma, pa izabrao Moniku kao najlepšu zadrugarku u kući.

Objasnio je, potom, da ne može da vidi svog sina u Kini, a da će njegov sin sa Nadeždom Biljić, uvek imati oca pored sebe, pa je pozdravio i njene roditelje.


Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
psihijatar

07.11.2020 07:08

Hvalisavac kvazi maneken, a njegovo r toliko smeta.....