(VIDEO) Opšti haos u Beloj kući! Zadrugari NAPALI Paulu: TI SI PSIHOPATA, IZIGRALA SI GA KAO MAJMUNA!

Autor:

Zadruga

06.11.2020

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije ostao imun na njihovo pomirenje!

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Paula Hublin

Nakon haosa koji je nastao u emisiji "Gledanje snimaka" zbog klipa u kom Paula Hublin kanali Frana Pujasa pre pomirenja sa njim, Paula je ustala da se opravda, ali je Marko Đedović ponovo opleo po njoj, a zatim su ustali i drugi zadrugari.

- I mržnja je osećaj, ravnodušnost nije osećaj, ja sam takva i to je to. Ti Đedoviću ne znaš kako funkcioniše ženski mozak, to razumeju devojke slične meni - rekla je Paula.

- To nije ljubav, to je mržnja. Ti si psihopata. Rekla je da joj je krivo što je napravila zvezdu, mržnja, pakost, ljubomora pod velom ljubavi, ubica mekog srca - poručio je Đedović.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Marko Đedović

- Paula se pomirila sa Franom samo da bi ga oterala od svih ovih devojaka. Frana su ljudi zavoleli jer je bio iskren o problemima u životu, Paula ga je izigrala kao majmuna, on je išao kao gluva k*čka, glumio da pati. Našao je jednu devojku, terao sa drugom. Da je ostao da ne radi ni sa jednom... - rekao je Janjuš.

- Ja spavam sa Paulom. Prošla je strast sa Tomom, rekla mi je da joj nedostaje Fran. Ona je rekla da ne zna šta joj se dešava. Ja mislim da ona voli Frana - istakla je Ana Bulatović.

- Paula apsolutno nije kriva. To što je ona nenormalna i nemoralna nema veze sa ovim. Iznela je svašta, ostavila Frana, smejala se kada je grebao na kapiji. Gde je ona kriva? Apsolutni je krivac Fran što su se pomirili - istakao je Filip Car.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Marko Đedović i Paula Hublin

 Slažem se za pomirenje, ali ne i za ovo što smo videli na klipu - dodao je Đedović.

- To za klip, vidi se da želi da mu uništi život. Fran, jedini krivac si ti. Ovo što radite vi je apsurd - nastavio je Car.

- Ja verujem da ga Paula voli, ali da mu ne misli dobro - poručio je Lepi Mića.

 

- Gde je logika u toj rečenici? - pitao je Đedović.

- Da li je Tara volela Mateju prošle godine? Šta mu je radila? - pitao je pevač.

- Vrlo je jednostavno. Volim ga, volim ga i dalje, kad me izbaci iz živca, mrzim ga - istakla je Paula.
 

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading