Janjuš savetuje Marka da ne napravi kobnu grešku kao on!

Autor: pink.rs

Zadruga

04.11.2017

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog subotnjeg jutra Veliki šef zadrugare je probudio nešto kasnije. Marko i Divna DNK sutra će izgovoriti sudbonosno "da", a kao što to čine svakoga dana, dobro jutro jedno drugom poželeli poljupcima.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Marko Janjušević i Marko Kocić

Nakon što su se razbudili, Marko Janjušević je porazgovarao sa budućim mladoženjom koji će večeras imati momačko veče. 

- Večeras je naše veče, to znaš i sam. Nemoj da se zaje*avaš, da praviš gluposti večeras. Nemoj da piješ mnogo, malo popij. Ja ću da pijem i još par momaka, a ti nemoj da ne upropastiš. Jer ako se napiješ i napraviš glupost onda smo ga ugasili - rekao je Janjuš, a Marko se složio sa njim.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Marko Janjušević i Marko Kocić

- Ja sam se bio napio za momačko i nisam došao na svadbu. I odložili svadbu za sledeću godinu, a koverte sam uzeo - rekao je Janjuš.

- Šta kažeš? Pa gde da se toliko napiješ, čoveče - zaprepašćena je bila Žiža.

- Šta ću, Žikulice, šta da radim - rekao je Janjuš.

Da li je Janjuš bio ozbiljan ili se šalio, pogledajte snimak, pa sami procenite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MAČIĆ

04.11.2017 21:53

Meni Zorica uipšte nije jasna; Kako ikom može biti simpatične krađa. krađa je krađa. A crnoberzijanstvo je ispod svake kritike. Međutim rialiti ZADRUGA od razlike sa FARMOM je rialiti u kojem se promoviše lopovluk, kockanje, alkohol. seks pred kamerama. Na farmi se promovisao život na selu, odgajanje stoke, baštovanstvo, zanatski radovi oko održavanja imanja, OVAJ ŠOU JE BUDI BOG SNAMA. Ozbiljo mislim da bi trebalo zabraniri ulicu poroka, i objavljivanje snimaka seksa, Ostalo bi moglo da prođe, ALI BEZ MIĆE I NJEGOVIH ODVRATNIH PSOVKI,