(VIDEO) PRIZNALA SVE! Kijina mama PROGOVORILA o njenom DOPISIVANJU sa Slobom i Karićem, pa otkrila detalje!

Autor:

Zadruga

01.11.2020

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sad je sve jasno!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica Željković

Tokom dana Nadica Zeljković i Marko Đedović pokrenuli su temu o pozivu Kije Kockar, koja se prošle noći uključila direktno u Belu kuću kako bi se obračunala sa Vukom Mobom zbog svih tvrdnji koje je izneo o njihovoj aferi.

- Ja sam ga pitala da li je jednom plakao zbog nje, jer svi plaču. Ja ne znam da li su bili ili nisu - izjavila je Nadica.

- Ono isto što je Sanja rekla, za Vuka, ja znam od druge devojke i ta devojka ne poznaje Kiju. Ja njemu kažem, znajući to u svojoj glavi, da sam čuo sa desete strane. Ja po Kijinom tonu nisam čuo da je htela da se svađa, nego da kaže svoje. Na kraju je Vuk rekao da želi poligraf, a Kija nije navela da li je istina ili nije. Za dopisivanje za Slobom i Karića, to možda jeste, možda nije istina - dodao je Đedović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica Željković

- Ja verujem da se jeste dopisivala, jer joj je tada bio muž još uvek, a za Karića, jesu se dopisivali, ali kao prijatelji, ja sam ga upoznala. To mi liči na to, da je ona poslala poruku, ali čekaj, on je to naveo ljubomorno. To mene nervira, ona je rekla da je bila sa njim, a ne poruke - nastavila je Kijina majka.

- Način na koji priča, ostavlja utisak ostavljenog muškarca - dodao je Marko.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading