(FOTO) OTKROVENJE GODINE! KIJA KOCKAR ULAZI U ZADRUGU 4? Da li ste videli šta se dogodilo u Beloj kući? - SRBIJA U NEVERICI!

Autor:

Zadruga

31.10.2020

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Auu!

RepublikaFoto: e-stock

Reper Vuk Mob više puta je učestvujući u "Zadruzi 4" govorio o pobednici prve sezone, Kiji Kockar.

Njega su u medijima svojevremeno povezivali sa Kijom, a informacije koje su se procurile u javnost govorile su o tome da su njih dvoje navodno imali ljubavnu aferu.

Mada je u to vreme ove priče oštro demantovao, Vuk je nedavno u "Zadruzi" rekao da je bio sa Kijom, i to u isto vreme dok je ona imala odnose i sa Stefanom Karićem i Slobom Radanovićem.

Foto: instagram.com/printscreen

- Gospođo, Stefan Karić, Sloba i ja smo opštili sa vašom ćerkom u nedelju dana, je*avali smo je sva trojica. Ona je bila sa mnom dok je kačila ucveljene storije da pati za Slobom, toliko - rekao je Vuk obraćajući se Kijinoj majci, Nadici Zeljković.

 

 

 

Verni gledaoci "Zadruge", koji često ispletu teorije zavere na osnovu dešavanja u rijalitiju, smesta su posumnjali da se ova priča namerno podgreva da bi Kija ušla u rijaliti.

- Što se Kiji priprema teren za ulazak u Zadrugu? - glasi post jedne od gledateljki, uz koji je priložila i naslove vesti o Mobovoj izjavi izrečenoj u Imaginarijumu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubica

01.11.2020 00:25

Ovaj Vukadin je baš jadan. Kaže da je pevač... Traži promociju preko Kije