ZADRUGARKA SE GUŠILA U SUZAMA I ISPRIČALA POTRESNU ISTINU: Nikada majku i oca nisam videla srećne, falila mi je ljubav....pamtim samo scene koje su mi ostavile traume!

Autor: Republika.rs

Zadruga

30.10.2020

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška priča.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Raspala se od emocija

Aleksandra Nikolić tokom gledanja snimaka  naišla je na meti osuda svojih cimera zbog klipa na kojem je priznala sve šta oseća prema Filipu Caru. Nakon toga se potpuno slomila.

Aleksandra se gušila u suzama, jedva je dolazila do daha, a ona je ispričala potresnu priču:

-Moji izbori muškaraca su pogrešni, ne znam da li ću naći nekoga ko će me voleti, ikada. Od malena mi je falila ljubav, očinska figura, nikad to nisam imala u životu, nikad. Borila sam se kako sam znala, sama, i kad je majka ostala bolesna, nikad nemoralna. Kao da sam rođena pod nekom nesrećom, nikad nisam videla oca i majku srećne zajedno, samo scene koje neću pomenuti, to su traume koje su ostale u meni, možda se zato tako i ponašam", pričala je kroz suze.

Aleksandra je pričala o tome koliko je zaljubljena u Cara i da je, kako kaže, potpuno odlepila za njim. Zadrugarka je dodala da su joj učesnici ubili potpuno samopouzdanje i da se oseća odvratno zbog njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading