SVE ŠOKIRALA! Nakon što je NAPUSTILA rijaliti, Žana PRIZNALA na kog MUŠKARCA iz Zadruge je bacila oko

Autor:

Zadruga

30.10.2020

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Au!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Žana Đorđević

Žana Đorđević je u emisiji "Pitam za druga" otkrila da je Tara Simov preko nje pokušala da pošalje poruku svom bivšem dečku Mateji Matijeviću.

- Nisam se čula sa Jovaninom dečkom. Ona je htela nešto da mi kaže da mu prenesem, ali nismo stigle da dođemo do te teme. Kad si nominovan sve se brzo dešava. Sa njom nisam stigla, ali neki ukućani su me zamolili da se čujem sa njihovima. Tara me je zamolila da pozdravim Mateju, zaboravila sam kako joj se zove bivši momak - rekla je Žana.

 

 

Ona je otkrila i da joj je Vladimir Tomović bio izuzetno simpatičan, što nije pokazivala u Beloj kući.

- U "Zadruzi" ima simpatičnih momaka, ja nemam određeni tip muškarca, ali kada bih gledala fizionomiju, Vladimir izgleda fino momak, odiše zdravljem, zdravom energijom, u treningu je, fino se hrani, pedantan je. Car je simpatičan na svoju ruku - rekla je Žana, a zatim prokomentarisala vezu Tome Panića i Paule Hublin:

 

 

 

- Paula je kao devojka zgodna, seksepilna, mlada devojka, možda sebi može da dozvoli neke stvari, ali nikako ne opravdavam tu njihovu vezu. Toma je pričao kako želi da zaštiti ženu i dete, bila sam vrlo iznenađena, čak i da je bio deo zadatka, mogao je da se odbije zadatak - istakla je Žana.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading