(VIDEO) SANJA RONI SUZE ZBOG FRANA: Šta je problem što mi se sviđa, želudac mi se okrene kad ga vidim!

Autor: Telegraf, Republika

Zadruga

29.10.2020

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da se sastavi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Suze roni

Sanja Stanković plakala je i gušila se u suzama zbog Frana Pujasa, kojem je javno priznala da oseća emocije prema njemu, a Tara Simov tešila ju je u dvorištu.

-Ne mogu da verujem. Hajde Vuk, ali da Jovana na to kaže: "Koji kralj". Šta imaju ljudi protiv toga da mi se dečko sviđa? Fran se sve više udaljava od mene. Rekla sam mu da ne moramo biti zajedno, ali da se družimo... - počela je priču Stankovićeva dok joj je Tara brisala suze.

 

Sanja je nastavila svoju emotivnu ispovest:

 -Krivo mi je što drugi imaju uticaja na njega, ja mogu sa svima da se borim, ali ne mogu protiv njega - pričala je Sanja i neutešno plakala.

-On samo ima manjak samopouzdanja. On misli da ti je samo igra. Stoji da nisi trebala ispasti paćenica i priznaš emocije, ako nisi bila sigurna šta on oseća, sada tako ispada -tešila ju je Tara, na šta se Sanja još više potresla i objasnila kako se oseća:

 

- Kakva igra, nije mi dobro kad ga vidim, kad prođe pored mene želudac mi se okrene. Juče me je dva puta ponizio, a ja mu želim najbolje ovde! - rekla je Stankovićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading