(VIDEO) Prvi put posle izlaska iz "Zadruge" Žana Đorđević iznela sve detalje iz Bele kuće! Evo kako je prokomentarisala zadrugare i higijenu!

Autor:

Zadruga

27.10.2020

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su mnogi želeli da čuju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Žana Đorđević

 

Žana Đorđević koja je u nedelju napustila "Zadrugu 4" večerašnja je gošća u emisiji "Pitam za druga" na Red televiziji.

Voditelji Stefan Kandić Kendi i Stefan Milošević Panda upitali su Žanu kakvi su joj utisci nakon rijalitija.

- Ništa nisam stigla, uželela sam se porodice, ćerke, nisam stigla da ispratim ništa. Sve je u savršenom redu, sve je super. Ovo je za mene predivno iskustvo, nešto novo, predivna je zamisao, vrlo sam srećna što sam deo ovakvog projekta, imam pozitivna mišljenja o svemu - rekla je Žana i dodala da je vrlo zadovoljna svojim učešćem:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Žana Đorđević

- Nisam stigla da pregledam sve klipove, jedva čekam da vidim to, kako sam reagovala, kako sam se ponašala. Ja sam zadovoljna svojim učešćem, dala bih sebi ocenu 10.

Žana je istakla da nije istina da mnogi zadrugari ne vode higijenu.

- Nehigijenu nisam primetila uopšte, nisam ulazila u tematiku higijene drugih ljudi. Bila sam okrenuta sama ka sebi, nije bilo toliko nehigijene, nisam osetila smradove, svako je držao higijenu koliko je mogao - rekla je bivša zadrugarka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora

Žana je objasnila i ko su joj omiljeni zadrugari, ali i zašto je Marka Đeodivća ostavila za vođu.

- Meni su omiljeni likovi Čorba, Car, i ljudi koje poznajem spolja Matora, Đedović, Ša. Đedović je vođa jer mi je drag, znamo se spolja - rekla je Žana, a zatim otkrila zašto se nije toliko družila sa Jovanom Tomić Matorom:

- Matora i ja smo ostale dobre prijateljice, situacija se menja iz minuta u minut. Njoj se dopala Monika, ja to razumem, želi da provede vremena više sa njom. Ali mi smo imale korektan odnos. Ja sam sigurna da je tamo bilo simpatija i sa Matorine i sa Monikine strane, ali što se tiče ljubavi, ja to ne znam.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading