Kulićke će debelo platiti zbog skandaloznog ponašanja: Mariju tuži voditelj, Miljana dobila nanogicu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija i Miljana Kulić umislile su da su bogomdane, pa više ne biraju koga i kako vređaju. Zbog takvog ponašanja i majka i ćerka su debelo kažnjene.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

Naime, u Beloj kući se u toku emisije "Pretres nedelje" desio haos u kome su majka i ćerka žestoko napale voditelja Pinkovog projekta.

Sve je počelo temom koja se tiče odnosa Marka Đedovića i dve Nišlijke. Novinar je priznao da je glumio prijateljstvo s njima dvema i da neće povući tužbu upućenu Miljani, koja mu je razbila glavu u prošloj sezoni. To je njenu mamu izbacilo iz takta toliko da nije znala gde udara i kojim ga uvredama časti, ali to kao da joj nije bilo dovoljno, pa se osvrnula i na voditelja Milana Miloševića, kog je izvređala, zbog čega će i te kako odgovarati.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Marija Kulić

Marija: On meni ništa loše nije govorio. Ali mi je radio iza leđa. Mislila sam da će pederčina raspuklog čmara povući tužbu. Dolazi ovde bez porodice da pljuje po ljudima.

 Marija: Milane, slušaj. Pederčino raspala, je*aće te naš Siniša u dupe

Marko: Ti si rodila najvećeg bogalja. Cela porodica ti je bolesna.

U jednom trenutku Milan Milošević je samo pomenuo Marijinog supruga Sinišu, oko koga se takođe prethodno vrtela priča, što je nju dovelo do ludila. Koliko je izgubila svest o tome šta radi, govori i to što se Marija u tom trenutku obrušila na voditelja kao da joj je on kriv za sve što se do tog momenta dešavalo, a samo zato što je postavio potpitanje.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Marko Đedović

Marija: Milane, slušaj. Tebi se obraćam. Da te je*e Siniša u usta smrdljiva pederska. On nije deo rijalitija, zašto pominješ njegovo ime? Da te je*e Siniša u usta smrdljiva pederska. Je l' moj muž ovde, smrdo jedna. Kakav Siniša, sram te bilo. Siniša, Siniša, gde vidiš Sinišu ovde, je*em te u usta. Je*em te u usta ta pederska. Ćerki su mi modra usta, on neće da je pusti napolje!

Milan: To je vaša kultura i vaše vaspitanje. Stiže još jedna tužba od mene, čisto da se obnovi.

RepublikaFoto: e-stock agency
Milan Milošević

Zadrugari su odmah osudili ovakvu Marijinu reakciju i pokušali da je sklone od voditelja, na kog je ona htela i fizički da nasrne. Onda se povukla u sobu za pušenje, iz koje je nastavila da dobacuje voditelju.

Milan: To je vaša kultura i vaše vaspitanje. Stiže još jedna tužba od mene 

Inače, Miljana Kulić i Marko Ðedović pre nekoliko dana saslušani su u sudu povodom tužbe koju je on podneo protiv nje kada ga je u prethodnoj sezoni "Zadruge" fizički napala, a preksinoć su ponovo pokrenuli tu temu i izneli nove detalje. Tada je Marko otkrio da bi Miljana, kao kaznu, mogla da dobije nanogicu, to jest kućni pritvor.,

Marko: Po prirodi sam osvetoljubiva osoba, ja sam se poslednjih dana igrao s Marijom i Miljanom. Sve je to bila igra da bi one priznale sve. Tokom našeg druženja Miljana je sve opovrgla i potpisala izjavu na sudu i time sebi stavila nanogicu na nogu. Ja sam dobio sve što mi je potrebno i sada stavljam tačku na odnos s njima.

 

 

 

Miljana: Ja sam mislila da mi je on oprostio. Nemam razloga da lažem - on je mene tužio i rekao mi da je došao advokat i da ću potpisati sporazum i ja sam otišla i priznala sve što sam uradila. Rekla sam da mi se učinilo da je šutnuo moju mamu u stomak, on je meni sve i svašta pričao. Meni je sudija rekla da za to mogu da dobijem, pored moje dijagnoze u tom momentu, uslovnu kaznu. Ja sam mu se iskreno izvinila, ali on je sada pokazao kakav je čovek.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lili: Siniša je siledžija

Ljiljana Stevanović Lili pred svima je ustala i iznela saznanja koja ima o Marijinom suprugu Siniši Kuliću koja se, kako je tvrdila, poklapaju s tvrdnjama koje je izneo Marko Đedović.

Bivša inspektorka rekla je da ima saznanja o mužu i ocu Kulićki, ali ne želi da se upliće.

U toku prekjučerašnjeg dana došlo je obaveštenje produkcije u obliku pisma u kome se navodi da je Marija kažnjena dvonedeljnim honorarom zbog vređanja i nasrtanja na voditelja Milana Miloševića. Marko Đedović je likovao, rekavši da je to samo početak i da će se potruditi da joj skine i sve honorare do kraja četvrte sezone, te da je žurka tek počela.

- Ja sam ovo shvatila kao zezanje, prema meni su se njih dve ponele stvarno fenomenalno. Ne mogu da kažem, smatram da u nečiji život ne treba da se uplićem, ali neka saznanja sam imala o suprugu, slična ovome, nisam htela da kažem. On jeste siledžija. Marija, ja mogu da okrenem jedan broj u Nišu i da saznam - rekla je Lili.

RepublikaFoto: instagram.com/iamtomapanic

Toma: Nadežda je sramota za našeg sina!

Toma Panić nije više mogao da trpi osude od zadrugara da je prevario Nadeždu Biljić, pa je opleo po njoj.

On je osuđen zbog javne prevare s Paulom Hublin, a onda je imao da kaže nekoliko rečenica na račun majke sina Longa.

- Mene ne može Nadežda ni za šta da optužuje jer je ona najveća sramota za našeg sina. Kada bude krenuo u školu, zezaće ga deca da je njegova majka pušila Mikiju u rijalitiju - rekao je Toma.

Vuk: Zvezdana je pušila za pesmu!

Vuk Mob žestoko se posvađao sa Zvezdanom Stevanović. Sve je počelo oko toga kada ga je ona optužila da on nema nastupe i da jako loše radi napolju.

- Nisi imao ni tri nastupa ovog leta - rekla je Stevanovićeva.

- Šta si radila u kolima za pesmu? Šta si radila da bi dobila pesmu? Pušila si, je l' tako - vikao je Vuk.

Tomović je stao na stranu Vuka Moba, a Zvezdana mu je rekla da je gej.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading