Maja Marinković otkrila sve o drugoj šansi sa Janjušem: IZNEVEROVAĆETE KAD VIDITE ŠTA JE REKLA!

Autor:

Zadruga

27.10.2020

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković šokirala je javnost fotografijama modrica i ogrebotina koje je zadobila od bivšeg košarkaša Marka Janjuševića Janjuša, sa kojim je zbog, kako sama ističe, maltretiranja završila vezu. Da li će mu oprostiti i pružiti drugu šansu ako je zaprosi, otkriva ekskluzivno u intervjuu za Rijaliti.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Maja i Janjuš

Da li si još uvek ljuta na Janjuša i da li ćeš mu dati drugu šansu da budete zajedno?
- Ne postoji šansa da se pomirimo. Jednostavno, smatram da čovek nije vredan mene i da je sve šanse prokockao, tako da od pomirenja nema ništa. Naravno da sam i dalje ljuta posle svega što mi je uradio.

Da li misliš, ako se pomirite ti i Janjuš, da će on vašu vezu podići na višu instancu i zaprositi te?

- Do pomirenja ne može da dođe s obzirom na to da mi je mnogo loših stvari uradio i, kao prvo, izdao me kao čoveka. Tako da su sve druge stvari manje bitne. Najgore je kada te neko proda i izda kao čoveka, kada krije neke stvari od tebe, a živi s tobom, spava s tobom, jede. To je onako baš ponižavajuće, tako da za Janjuša ne postoji druga šansa i, iskreno, krivo mi je što sam mu verovala i što sam sebe dala 100 odsto u tom odnosu.

Tomović se u svađi s Janjušem prema meni poneo nedžentlmenski i to mi se ne dopada


Kako je Taki reagovao kada je video fotografije stravičnih udaraca koje si dobila od Janjuša?
- Taki, iskreno, nije bio upućen u celu tu situaciju između nas dvoje i zaista nije znao šta se dešava. On je te modrice pogledao prvi put kada je kupio novine i video zapravo kako stvari stoje. Bio je besan, ljut. Nije čovek znao šta se dešava. Pozvao me je i, naravno, kada se dešavala ta priča između Janjuša i mene, ja sa Takijem nisam bila u kontaktu nekih 12-15 dana otprilike jer nisam znala kako da mu se pojavim na oči takva. Janjuš ima sreće što je ušao u rijaliti, inače kako bi se proveo, to Taki najbolje zna s obzirom na to da je Taki neko ko mene voli najviše na svetu. Ipak sam ja njegova ćerka i zaštitio bi me, kao što bi svaki roditelj zaštitio svoje dete. Naravno da bi odreagovao burno. Ne želim da zamišljam kako bi ta situacija gde se Janjuš i Taki susreću mogla da izgleda.

Nemam lepo mišljenje o Pauli i ne opravdavam šta radi s Tomom

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Mnogi komentarišu da Janjuš još uvek pati za tobom, da li misliš da će mu se poboljšati raspoloženje kada ti budeš ušla?
- Iskreno, moram da primetim, s obzirom na to da pratim "Zadrugu", da zaista nije aktivan i da deluje onako poprilično tužno i nezadovoljno. Šta je uzrok svega toga, zaista ne znam, ali dosta mi ljudi šalje klipove kako pati, peva neke naše zajedničke pesme, koje je meni posvetio. Da li je to zbog mene ili je nešto drugo uzrok, to on najbolje zna. A, naravno, kada ja budem ušla i ako uopšte budem ušla u "Zadrugu 4", nas dvoje nećemo imati nikakvu komunikaciju, osim stvari koje ćemo, naravno, morati da raspravljamo i da objasnimo ljudima šta se desilo.

 

 


Da li bi Paulu opisala kao perfidnu devojku i kakva je, prema tvom mišljenju, ona osoba?
- Privukla je dosta pažnje i mogu da kažem da mi je u početku bila onako simpatična devojka. Sada sam promenila mišljenje, ne mogu da je komentarišem nešto negativno jer devojku ne poznajem lično, ali svakako da neke njene postupke ne podržavam niti opravdavam. Ja mogu da razumem da se zaljubila, pa da nije mogla protiv emocija. Ali za ovako kratko vreme, posle žurke, malo mi je to onako sve bezveze nekako. Naravno da mi s Tomom deluje mnogo gora situacija nego sa Čorbom. Da je nepunih dva meseca prošlo, bilo bi drugačije, ipak je ona bila i sa Franom. Imala je i neko muvanje s Anđelom, pa Čorbom, pa Tomom. Ipak mi je sve to nekako preterano, tako da, iskreno, nemam neko lepo mišljenje o njoj i ne opravdavam te neke stvari. Ne mogu devojku da osuđujem, ali ako je budem upoznala, konkretno ću moći da kažem šta mislim o njoj.

 

Mislim da Anđelo najviše obrati pažnju na Ivanu utorkom, kada malo popije
 

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical

Kako reaguješ na Janjuševu izjavu da si u dogovoru sa Đedovićem uznemiravala Enu?
- Samo moram da kažem da je nisam nikada uznemiravala, da sam je samo jednom okrenula, kada sam to i rekla u "Narod pita". To su čiste gluposti što je on pričao, koje sam i demantovala više puta. To da neko naručuje njoj pozive, to groktanje na telefon iz drugih država, apsolutno nemaju nikakve veze sa mnom. Ja ne znam da li on traži argumente ili neko opravdanje za svoje postupke za ono što je meni uradio, gde sam imala i dokaze. Meni je to oko uznemiravanja Ene smešna priča. On mi je dao njen broj telefona i ništa više od toga, tako da u te priče mogu da poveruju samo jako neinteligentni ljudi. Za sve što sam rekla i obrazložila imam dokaze. Što se mene tiče, nemam potrebu da se pravdam niti da objašnjavam ljudima. Samo neko ko je pristrasan verovaće njemu.
 

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera

Tomović i Janjuš se umalo nisu potukli, ko je u pravu u toj prepirci?
- Iskreno, ne opravdavam ni Tomovića ni Janjuša. Ne bih se opredelila ni za čiju stranu. Apsolutno ne, nisam u dobrim odnosima ni sa Vladimirom ni sa Janjušem. Smatram da je jako ružno što je Vladimir mene uvukao u tu priču. Znam da je on birao kao argument nešto što će najviše Janjuša da povredi, ali smatram da je to totalno nedžentlmenski. Nema potrebe da nas komentariše na taj način, ali to govori o njemu. Ne dopada mi se kako se ponaša ni jedan ni drugi.


Da li misliš da je Anđelo ikada preboleo Teodoru?
- Verujem da je Anđelo iskreno voleo Teodoru i da je ona njegova najveća ljubav do sada. Kakve su njegove emocije prema njoj sada, zaista ne znam niti sam se konkretno obazirala na taj odnos da bih videla kako stoje stvari. Što se tiče devojaka sa kojima je dovođen u vezu, vidim da se Ivana trudi oko njega i da je onako simpatična devojka. Zaljubila se. Mislim da on najviše obrati pažnju na nju utorkom, kada malo popije, ali ne mislim da on ima neka preterana osećanja prema njoj. Mislim da mu je simpatična i da je to sve, vidi se da ne želi da se upusti u neku dublju priču. Za sada, ali hajde da pustimo vreme da pokaže, videćemo. A Nataša i te devojke, ne znam da li je još sa nekom bio, baš je onako smešno ispalo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official


Da li ti je sraman postupak Tome Panića, koji je ušao u vezu s Paulom i vara Nadeždu naočigled nacije?
- Nisam kompetentna da komentarišem temu preljuba s obzirom na to da sam i ja neko ko je učestvovao u takvom sličnom odnosu. Naravno da mi je krivo zbog Nadežde zato što nije lepo i ne mogu da podržim tako nešto. Nadežda je meni jako draga osoba i krivo mi je što joj onakve scene s Paulom priređuje, ali sad ne bih konkretno komentarisala Tomu i Paulu. Videla sam da se prvi poljubac desio posle žurke. Nisam baš nešto primetila da se ona zaljubila u njega niti on u nju s obzirom na to da je ona prethodno imala neke vezice. Toma je neko ko ima dete, tako da svakako nije lepo to što radi, ali ne mogu da osudim jer sam i ja neko ko je učestvovao u pogrešnim stvarima. Na njenoj sam strani.

 
RepublikaFoto: instagram.com/ stanijadobrojevic

Stanija je dobar čovek i jako mi je draga

Kakva je Stanija kao rijaliti-igrač?

- Stanija je meni jako draga osoba. Naravno da smatram da je dobar rijaliti-igrač. Mislim da je dobar čovek i mi smo bile jako dobre drugarice u "Zadruzi 2". Posle toga smo imale neke čarkice, ali to je zaista sve nebitno. Imale smo veoma lepo druženje u drugoj sezoni. Naravno da ćemo imati lep odnos i normalan, zašto da ne. Ja nemam apsolutno ništa loše da kažem za nju, već samo najbolje. Ako budem učesnica "Zadruge 4" i ako uđe ona, naravno da ćemo se družiti, što se mene tiče, i da ćemo imati super odnos.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical

 Mina je i dalje zaljubljena u Vladimira

Mina Vrbaški je prvo uplovila u nešto što se može nazvati vezom, pa je fokus stavila na Filipa Cara, kako ti sve to komentarišeš?
- Što se tiče Mine i njenog učešća, iskreno mislim da se ona u ovom rijalitiju igra, da nije konkretno zagrejana ni za Frana ni za Filipa Cara. Meni je ta veza, što se tiče Frana, bila simpatična u početku, međutim, meni je Fran onako drag da ga gledam ovako. Deluje mi kao baš iskren dečko. Ispratila sam njegov odnos s Minom, posle toga sa Carom. Nekako mi ne deluje da je baš 100 odsto iskrena, mislim da se igra i pravi priče, što je, naravno, i dozvoljeno, to je njeno pravo. Ona je neko ko, generalno, voli da se tako igra u rijalitiju. Mislim da i dalje gaji emocije prema Tomoviću, da je zaljubljena u njega. To sam mogla da primetim po njenom odnosu sa Jovanom Ljubisavljević. Sama je rekla kakav je njen moral još u "Zadruzi 1", tako da to ne bih komentarisala i sa njom nisam u lošim odnosima.

 Priča Aleksandre Nikolić mi deluje jeftino

Koja je zadrugarka najviše proračunata?
- Ne mogu baš da kažem da je manipulator, ali baš mi se ne dopada ta neka priča Aleksandre Nikolić, previše mi je nekako prosta, uopšte nije neka priča koja je prijatna, za moj ukus, s obzirom na to da smo bile OK u "Zadruzi 3". Nakon izlaska iz rijalitija dva puta smo se srele, nešto nije taj susret prošao baš najprijatnije. Pa onda ono njeno polivanje stvari izgleda jako neprijatno, kao i ponašanje sa Filipom. To mi je baš onako neka jeftina priča, tako da je to moje mišljenje.daš da se ne zna hoće li se pomiritipitanja bold, odgovor regular

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading