OČAJAN! Janjuš se uvalio u GADNE PROBLEME: Odao se opasnom poroku i izgubio silne pare, ZELENAŠI MU DIŠU ZA VRATOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš napravio je silne dugove kod kockara s kojima se kockao i pored toga uspeo je da potroši preko 45.000 evra.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Marko Janjušević Janjuš

Kako saznajemo od odlično obaveštenih izvora, on se pre ulaska u "Zadrugu" navukao na kocku, bez koje nije mogao ni dana. Iako su ga prijatelji upozoravali da stane i da ne zna u šta se upušta, ubeđivao ih je da je sve bezazleno i da je to za njega samo razbibriga.

Tajna ugledala svetlost dana

Posted by Srpski Telegraf on Monday, October 26, 2020
Prijatelj učesnika "Zadruge" kaže da je on čak plakao kada je shvatio na šta su mu otišle pare i koliko će još para da mu ode.

- Janjuš je nekada bio veoma obazriv kada su bile pare u pitanju. Imao je Enu, koja je sve držala pod kontrolom i bila mu kao glas razuma, ma kao mama. Ona je znala svaki dinar da sačuva, od jednog je pravila dva. Kada je ona imala finansije u rukama, on je živeo kao kralj. I on i cela porodica. Čim se posvetio rijalitiju, tu su počeli problemi. Postao je poznata faca, lažni sjaj oko njega. Starlete su počele da se lepe. Puno stresa, s kojim on nije znao da se nosi. Iako je oduvek imao pretenzije prema kockanju, "Zadruga" ga je unakazila. Tamo je sve i počelo - kaže drugar poznatog zadrugara koji je bio s njim u svim nedaćama. Borio se do zadnjeg momenta, a onda je i on odustao.

 

Maja ulazi u "Zadrugu" kod Janjuša!

Maja Marinković sitno broji do ulaska u četvrtu sezonu "Zadruge", gde će se pridružiti ljubavniku Marku Janjuševiću Janjušu.
Ova atraktivna starleta kaže da je spremna za povratak u rijaliti i da će ovog puta govoriti samo istinu. Tvrdi da je zbog ljubavnika Marka Janjuševića Janjuša morala da laže, pa će ovaj put da ispravi greške.
- Lagala sam zbog Janjuša i gorko se kajem. Skrivala sam našu vezu i evo šta mi je uradio. Janjuš je pričao kako neko, aludirajući na mene, naručuje pozive njegovoj supruzi Eni i da joj grokće na telefon, što je čista glupost. Dokaze sam dala za sve što sam iznosila - rekla je Maja, koja je objavila njihove golišave fotke i prepiske, a potom ga optužila i da ju je tukao.

 

GL: Na kartama je izgubio 40.000 evra, a onda od kamataša uzeo 15.000 evra

 

 

Tomović i Janjuš vode opasan rat!

Marko Janjušević se posvađao sa Vladimirom Tomovićem zbog Maje Marinković i od tada njihov sukob ne jenjava.

Njih dvojica su već danima na ratnoj nozi i haos između njih ne staje. Sve se dešava zbog ljubomore Janjuša prema Vladi jer je on navodno imao seksualnu avanturu s njegovom ljubavnicom Majom.

- Mrzi me jer sam joj ja gurnuo ruku do lakta u njenu vaginu - rekao je Tomović.

 

Digao je ruke jer nije mogao više da mu daje novac.

- Janjuš je miljenik produkcije, nekako ga vole. Oni su njemu sve kazne opraštali, pa je uvek dobijao novac koji je zaradio i povrh toga. On je u "Zadruzi" počeo da se kocka, taj imaginarni kazino u njemu je probudio poriv za tim. Kada je izašao iz treće sezone bio je kao pomahnitao. Nije odlazio kući, bio je s Majom ili po privatnim kockarskim skupovima. Ti skupovi su najgori jer tamo lete opasne pare. Išlo mu je lepo, ali samo naizgled. Navukli su ga i uzeli mu sve pare. Preko 40.000 evra. "Druže, brate, ja ću da se ubijem. Dugujem zelenašima. Kamata raste, a ja idem dublje u dugove. Tonem kao Titanik. Sreća, pa sam Eni dao pola para i to bi otišlo na doboš", jadao mi se on - nastavlja drugar Crnogorca koji za kraj priča da je i njemu ostao dužan, ali da mu on neće tražiti ništa da mu vrati. Ali momci kojima duguje, kockari i zelenaši ima da ga bace u Dunav ako ne vrati sve do zadnje pare.

- Naše dete će da izgubi majku zbog pede*čine koja me je prevarila. Ima da se isečem i iskrvarim do smrti. Nek me Toma... Posted by Srpski Telegraf on Tuesday, October 27, 2020

- Oni su se naoštrili na njega i nema nazad. Rekli su mu da mora da stvori pare kako zna i ume, inače mu se gadno piše. Rekli su mu da će ga kastrirati ako im ne vrati kamate i dugove. Zelenaši i kockari su mu za petama. Maja mu je davala pare, ja sam mu davao pare. Meni duguje preko 10.000 evra, ali ja nisam problem. Problem je mafija. Ima da ga unakaze ako ne izmiri sve. Vidim ja da je on i pred kamerama stegnut, pun je briga. Ne može da se opusti jer zna šta ga čeka. Zna gde će sve pare da mu odu. S druge strane, brine i za Enu i Krunu da njima ne naude. Bolesnici su to. Ja mu želim da ostane do kraja i da zaradi što više keša da može da vrati dugove. Neću da ostanem bez duga i brata na takav način. Oni će ga ubiti i nema sile da ih spreči u tome ako im ne vrati tih 15.000 evra - završava izvor blizak Janjušu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading