(VIDEO) ODLUČILA DA VIŠE NE ĆUTI, ZAPUŠILA SVIMA USTA! Jovana PROGOVORILA o konstantnom poređenju Jelene Pešić i nje!

Autor:

Zadruga

26.10.2020

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potkačila je Tomovića!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Ljubisavljević

Anja Bulatović komentarisala je svoj mali budžet, pa istakla da se ne ljuti, te da i dalje ima lepo mišljenje o Marku Đedoviću.

- Ne ljutim se zbog budžeta. Zabole me i za budžet i za tvoje mišljenje, ja jesam ovde da bih zasmejao ljude. Nisu me upoznali kao Nenada Lazića, nego kao Necu! - rekao je Neca.

 

- Mišel Gvozdenović sledeći je komentarisao Đedovićevo izlaganje:

- Nisam došao ovde da bude žrtva, niti mi je to bila namera. Imam svoj karakter i ne plašim se nikoga. Miljana i ja smo izgladili taj neki odnos i nisam želeo da se digne frka oko te priče, zbog svoje karijere sam ovde - komentarisao je Mišel.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mišel Gvozdenović

- Komentarisala bih poređenje sa Jelenom (Pešić). Ne poznajem tu devojku, zajedničko nam je samo što smo bile omiljene istoj osobi, ali znam da je tu bilo nekog pipkanja među njima - komentarisala je Jovana.

 

 

- Ja ni ne želim da budem zanimljiva, priznajem da nisam za ovo, jednostavno sam svesna toga, probala sam, ali nije to što sam mislila. Naše svađe nisu fejk i nismo dogovarali, u emotivnom sam rastrojstvu, jedan dan mislim jedno, drugi dan drugo, ali meni to nije bitno - rekla je Anja.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading