"NE MOGU DA KAŽEM DA MI SE ZGADILA, ALI..." Mensur se oglasio nakon Minine svadbe, samo je OVO rekao!

Autor: Pink.rs, Republika.rs

Zadruga

25.10.2020

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao reakciju!

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Filip Car i Mina Vrbaški

U Zadruzi se održava svadbeno veselje. Naime, Mina Vrbaški i Filip Car izgovorili su danas sudbonosno "da", što je dovelo atmosferu u kući do vrhunca. Zadrugari su se veselili, pevali, igrali, uživali u bogatoj trpezi, mlada se nije odvajala od mladoženje, a mnogi su se zapitali šta na sve ovo ima da kaže Mensur Ajdarpašić, bivši dečko Mine Vrbaški, sa kojim je ona imala burnu vezu i buran raskid.

Domaći mediji pozvali su Mesnura i zamolili ga da prokomentariše  svadbu bivše devojke. 

RepublikaFoto: youtube.com/Gold Music Production
Mensur

- Ma mene to ne interesuje, ja sam se iz tog blata izdigao! Svadba kao svadba, to je okej, ali me ne interesuje moja bivša devojka, ne interesuje me ni on (Filip). Vidim da me ona provlači stalno, u nekom kontekstu kao "Ne znaš ti kako je meni", ne znam šta joj to znači, ne mogu da kažem da mi se zgadila, ali jednostvano me ne interesuje, živim svoj život, radim kampanje, snimam pesmu, vodim svoj život - rekao nam je Mensur, a na pitanje da li on sada ima novu devojku kroz osmeh -  rekao je Mensur. 

 

 

 

- Nemam trenutno curu, ali kad se to bude promenilo, ja ću vam javiti - zaključio je Mensur.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading