O njoj niko ništa nije znao: Komšije otkrile ko je žena s kojom Miki ima ćerkicu!

Autor: Alo.rs

Zadruga

24.10.2020

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo ko zna detalje iz Mikijevog života.

RepublikaFoto: estock
Miki Đuričić

Bivši učesnik Zadruge, Miki Đuričić, nedavno je postao otac, a paparaci su ga uhvatili u Kupinovu dok je gurao kolica sa svojom dvomesečnom ćerkicom Dunjom.

"Moram da žurim, da se ne probudi. Ne smem ni da zastanem, ni da pričam, probudiće mi se", rekao je Đuričić i nastavio šetnju.

Komšije su presrećne jer se Miki promenio od kada je postao otac.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Miki Đuričić

"Mislim da ga je ćerkica oplemenila, da je postao još bolji nego što je bio, a bio je odličan. Stalno ga viđam kako je šeta u kolicima, mazi je, ljubi, privija na grudi. Stvarno je divan otac", rekla je komšinica za "Alo".

Komšinica je otkrila da se zadrugar promenio iz korena i da trenutno živi mirnim životom. Takođe, otkrila je ko je žena s kojom je zadrugar dobio dete.

RepublikaFoto: E-stock/D. Stanojević
Miki Đuričić

"Žena mu je iz Inđije, nije odavde. Kažu da je dobra i fina. Nisam je nikada videla, mada sam čula da ju je Miki doveo i da su napravili malu proslavu povodom toga, u krugu porodice".

"Kada je uplovio u vezu sa Angelinom, njen stav je bio da ne želi da se sa njim pojavljuje jer ne želi da sutra bilo ko upire prstom u nju", ispričao je prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading