Da nije bilo Matore, svašta bi se desilo: Filip Car umalo nasrnuo na Minu!

Autor:

Zadruga

23.10.2020

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški je ušla u žestok sukob sa Filipom Carom, pa mu je zapretila da će grebati na kapiji.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i Filip u klinču

"Te tvoje igre sa strane znaš kako će ti proći. Nemoj da dovedeš situaciju da Fran izleti odavde ko picigić. meni je Fran drag, nemoj ti svoje probleme da rešavaš preko mene, niti me nemoj porediti", rekao je Car.

"Ne razgovaram sa tobom više", dodala je Mina.

"Boli me ku*ac, ovu maskaradu nećemo raditi, ne moraš da pričaš sa mnom. Ona ide na dokove i kao priča sa Sanjom o Franu, umesto da je rekla da može da razgovara samo o Matoroj. Devojko, jedeš sa momkom, piješ sa njim i ostalo", rekao je Car.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Car

"Sa tvojom mamom i tatom možeš tako. Obećavam ti pred svim ljudima, ja ti ne trebam kao neprijatelj, ti si mala maca za sve ostale. Ne postiji ni devojačko, ni svadba, obećavam vam večeras", rekla je Mina.

"Završićeš na kapiji, to ti obećavam", rekla je Mina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JA

24.10.2020 05:50

Ko sa minom tikve sadi o glavu mu se lupaju. Neverovatno los karakter i osoba generalno, a jos umislila da je bitna....uzas od devojke ,srecna je kuca koju ona zaobidje!