Zaboravili na kamere i prepustili se strastima: Toma i Paula imali seks, Biljićeva na infuziji!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toma Panić i Paula Hublin, koji su već duže vreme veoma prisni, potpuno su se prepustili strastima i imali seks pred kamerama, dok je Nadežda Biljić, koju je zadrugar s malim detetom ostavio da ga čeka kod kuće, na infuziji.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Paula i Toma spavaju

Hrvatica je bila veoma uporna da do kraja zavede manekena kog je Biljićeva otpisala još kada se tokom masnih fota žvalavio sa Paulom i Aleksandrom Nikolić, a za njegove izgovore da je to bila samo igra nije htela da čuje. Iako se ponašao kao da ga je Nadeždina reakcija pogodila, pogotovo što mu je zapretila da sina Longa više videti neće, nastavio je da se zabavlja s Paulom, koja ga je hvatala na foru da mu pevačica nije žena jer nisu venčani. 

Bila je uporna i nije odustajala sve dok ga nije skroz pridobila za sebe. Kada je uvidela da je i on odlepio za njom, išla je do kraja, uprkos činjenici da ga napolju čeka žena s kojom ima dete. I pre nego što je završila sa Tomom u krevetu, Paula je još u razgovoru sa Aleksandrom Nikolić istakla da Nadežda može slobodno da crkne jer njih dvoje ne mare za nju.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Nadežda Biljić

Paula: Da brinem o nekoj ženi koja mi je rekla da sam kurvetina?! On da nju istinski voli, ne bi radio to. Baš me briga za nju, vodim računa samo o sebi.

Aleksandra: Šta misliš, šta tvoji misle o svemu?

Paula: E to me muči. Ali će prihvatiti ako on bude dobar prema meni, kao što je do sada, naravno...

Aleksandra: Da li ste se poljubili?

Paula: Ne još!

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Paula Hublin

Međutim, stvari su se promenile još iste večeri, tačnije preksinoć, kada su se i zvanično poljubili, a onda vrelu akciju nastavili ispod jorgana. Sve je počelo za crnim stolom kada su se prepustili emocijama i bili na korak do poljupca. U jednom momentu Toma je pogledao ka kameri kao da se setio Nadežde, ali ga je Paula zaskočila da ga poljubi. Nakon toga njih dvoje su otišli u kupatilo, a dok se Toma brijao, Paula se tuširala i brijala, spremajući se za seks sa Panićem.

Nešto kasnije završili su u istom krevetu, pod istim pokrivačem, koji se sve vreme pomerao, pa je gledaocima bilo jasno da je posle prvog poljupca za stolom pao i njihov prvi seks.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma Panić

Za to vreme Nadežda Biljić, koja se zbog javne prevare oseća veoma loše i već dvadesetak dana je na infuziji, objavila je na Instagramu kako ubledela i upalih obraza menja boce sa infuzijom. Ona se, nakon video-poziva sa Panićem, zaklela da se više neće oglašavati povodom njegovog ponašanja u "Zadruzi", a još tada mu je obećala da dete više neći moći da vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading