VLADIMIR OTKRIO RAZLOG SUKOBA SA MARKOM: Janjuš me mrzi zbog ljubavnice Maje

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne podnosi me zbog našeg seksa. Zavoleo je i ne može da se pomiri s tim da sam je ja seksao rukom, tvrdi Tomović.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Svađa zbog devojke

Vladimir Tomović konačno je otkrio šta je u pozadini sukoba između njega i Marka Janjuševića, koji već danima traje i dobija sve šire razmere.

Naime, on tvrdi da je izvor Janjuševe mržnje prema njemu to što je svojevremeno i Tomović zadovoljavao njegovu ljubavnicu Maju Marinković, zbog koje se, navodno, košarkaš i razveo od žene Ene.

Kako rat između dva Crnogorca ne jenjava, njih dvojica su svakodnevno na ivici da se potuku. Taman kada se strasti bar na momenat stišaju, oni se iznova posvađaju i svaki put su sve bliži fizikom obračunu. Zbog njih je obezbeđenje stalno u pripravnosti jer produkcija ne želi da rizikuje da im se ponovo desi situacija kao sa Mikijem Đuričićem, koji je zbog nasilja diskvalifikovan. Zato sve vreme u stopu prate Vladu i Janjuša, čija mržnja iz minuta u minut eskalira.

 Janjuš: Nema više Beograda za tebe. Obećavam ti. Ti si ljiga najveća

Filip Car je isprva mislio da su se zavadili zbog njega, pa je pokušao da izgladi stvari, što je podstaklo Tomovića da otkrije pravi razlog njihove netrpeljivosti.

 

Car: Molim vas, nemojte se vas dvoje svađati oko mene. Nemojte da vam ja budem problem.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Paula: Prevari Nadeždu sa mnom, ona ti nije žena!

Paula Hublin rešila je da Tomi Paniću da tačna uputstva kako da se ponaša u odnosu s njom, ali i šta da govori zadrugarima na temu njihovog odnosa. Hrvatica je sve vreme ubeđivala manekena da oni ne rade ništa loše jer on nije venčan s pevačicom Nadeždom Biljić, s kojom ima sina Longa.

Toma: Ne znam ko mi je prišao i pitao me da li znam šta radim. Treba sada da se uhvatimo za ruke i pevamo pesmu.

Paula: Ne mogu sada, tek sam ustala. Kako da ih provociramo još više, nema ništa gore ovde nego spavanje u istom krevetu.

Toma: Pa nismo mi imali seks ili tako nešto.

Paula: Slušaj, mene napadaju da sam rasturačica brakova. Ti moraš da ustaneš i kažeš da vi niste ni vereni niti u braku, a ne da ćutiš.

 

Vlada: Ma ne svađamo se mi oko tebe. On mene ne može očima da gleda. Ti si mu samo izgovor. On je smrdljiva ljiga, najveće govno koje je ovde ikada ušlo. Kreni na mene, ima da te prospem, kao govno. Narkomančino jedna. Ima da mi pušiš ku*ac. Ja znam zbog čega je ovo!

Janjuš: Čekam te večeras. Videćeš šta te čeka! Neće ti biti dobro. Ima da mi sisaš balavi ku*ac.

Vlada: Ovo je sve zbog žene koju on voli, žene kojoj sam prošle sezone gurao celu ruku, do lakata. Zbog Maje Marinković, to je zbog nje.

Janjuš: A za to me ne možeš iznervirati.

Vlada: Zbog našeg seksa to radiš. Zavoleo si je i ne možeš da se pomiriš da sam je ja seksao rukom.

Janjuš: U pravi si, pede*ko!

 

Vlada: Narkomanu, slino jedna raspala. Nos ti je pukao od koke. Ne možeš da mi priđeš. Ako mi priđeš, ima da ti saspem zube u usta. Klošar raspali. Je*ala ga ona.

Dok su nizali nove psovke i uvrede, između njih je i dalje, sve vreme, stajalo obezbeđenje.

Vlada: Ti si žvalava nakaza. Jadu jadni.

Janjuš: Idi, ka*aj se sa muškarcima. Treseš se dok me gledaš. Plašiš me se. Ali ja ću tebe da je*em kao niko. Ima da te držim za uši i da te ka*am. Je*em te u usta. Ti si ljiga najveća.

Vlada: Siso jedna, ajde mrš na spavanje. Džukelo jedna. Bitango jedna. Ima bulja da ti bude pocepana. Je l' ti fali droga? U kog boga ti veruješ? Žvale ti rade zato što ti fali droga. Narkomančino raspala. Ti si drolja obična.

 

Janjuš: Tebi fali da te ka*aju. Kita ti fali. Kriziraš jer nema ko da te je*e. Izlaze ti neje*ice jer nema ku*ca za tebe.

Vlada: Ti si nakaza. Ti si greška prirode.

Janjuš: Nema više Beograda za tebe. Obećavam ti. Nećeš se u Beogradu je*ati u dupe!

Mina i Matora pokazale gole grudi!

Jovana Tomić Matora i Mina Vrbaški pokazale su gole grudi na oduševljenje muških gledalaca. Dve zadrugarke nisu se libile da se svuku pred kamerama. Mina često zaboravlja na kamere, ali sada joj je u prvi plan izletelo više nego obično, dok je još veće iznenađenje što je grudi pokazala i Jovana Tomić Matora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading