REKORDER! Golubović šokirao simbolikom tetovaža: Polni organ Nabildovani Šašavko, čim ga žene ugledaju, zenice im se prošire!

Autor:

Zadruga

23.10.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov život obiluje pričama o kriminalu, borbi u zatvorskim ćelijama Zabele i neobičnim iskustvima sa ženama koje su obeležile njegovu mladost, a Kristijan Golubović sva iskušenja i značajne likove istetovirao je na telu, koje broji preko 30 tetovaža.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić

SUPRUGA IVANA I ĆERKA VERA - Najvažnije osobe u životu su mu pored srca

Neposredno po izlasku iz "Farme 6" Kristijan je istetovirao pre odlaska u zatvor na grudima lik supruge Ivane i ćerke Vere, za koje svakodnevno ističe da su najvažnije osobe u njegovom životu.

TETOVAŽA KRISTIJAN - Sam sebe najviše voli

Prvobitno je želeo da istetovira ime tadašnje devojke, ali pošto ga je napala, pa udarila, on joj je zamerio i odlučio da preko leđa istetovira nešto drugo, umesto njenog imena.

- Bilo je zameranje klasično, biće ovako, biće onako. Onda sam otišao u Novi Sad i istetovirao Kristijan preko leđa. Nećeš me, e onda zdravo, svakako to znači da sam sebe najviše volim - rekao je Kristijan.

POLNI ORGAN ŠAŠAVKO - U krevetu je dobro biti drugačiji

 Crtali smo se iglama i tušem u zatvoru, za mene je to jedan vid umetnosti

Foto: Instagram/printscreen

Godine 2016. istetovirao je i polni organ. Kristijan je u svom stilu svojevremeno o tome govorio:

- Moj Šašavko ili Šarenko jeste produkt šašave mladosti i egzibicionizma, veoma bolno iskustvo. U krevetu je dobro biti drugačiji. Na moj ponos se loži svaka žena. Šašavko, kad te zabavi, ti ne znaš gde si. Čim ga žene vide, odmah polude, prošire im se zenice. Da su ga videle pre ujeda, ispale bi im oči. Moj je, osim što je istetoviran, još i nabildovan.

SLOVO NA NOŽNOM PALCU - Neprijatelje gazi, stavlja ih ispod stopala

Jedna u nizu tetovaža jeste i ona minijaturna na nožnom palcu, a putem Jutjub kanala se obratio:

- Sad ćete da vidite gde ja stavljam moje neprijatelje i hejtere. Ovo je moja prva tetovaža iz 1981. godine, još kad sam praktično bio u osnovnoj školi. Kada me je pitala policija: "Pa šta radiš ovim ljudima, zašto se toliko tučeš", ja sam im rekao: "Sve ću neprijatelje da stavim ispod stopala i u stvari da ih zgazim".

RepublikaFoto: Instagram/printscreen

NAKOVANJ - Nepromenljiv

Simboliše čvrst karakter, nekog ko se ne menja ni zbog čega. Jednom prilikom Kristijan je objasnio šta za njega znači ova tetovaža:

- Imam i previše tetovaža na telu, ali ne dovoljno koliko želim. Meni je bitno da svaka tetovaža ima smisao. Nakovanj koji sam uradio jeste simbol mog karaktera, možete da udarate koliko god hoćete, nećete me promeniti, on uvek ostaje isti. I stavio sam na njega moju godinu rođenja.

BOMBA - Teška narav

Na unutrašnjosti desnog ramena ima bombu s ustima, koja simboliše eksplozivnu narav podlog čoveka

MAJKA SA LANETOM I CVETOM

Na ramenu ima sliku majke koja govori sama za sebe, a uz nju je dodao lane i jedan cvet, koji simboliziju njegov odnos s majkom. U ovoj situaciji njegova majka predstavljena je kao hrabra srna, koja čuva svoje lane, tj. njega.

RIBA - Bogatstvo, novac

Foto: Instagram/printscreen

Poznato je da ribe donose bogatstvo i znanje, što i simbolizuju. A osim toga, pridodato im je i značenje snage i odlučnosti.

PIŠTOLJ - Huliganstvo

Iznad zadnjice istetovirao je pištolj, koji simboliše huliganstvo, ravnodušnost prema svima, opasnost, samopouzdanje i drsko ponašanje.

PRSTEN NA RUKAMA - Autoritet u zatvoru

 

Ovo je najlakši način da se odredi da li je neko bio osuđivan i poštovan u zatvoru. Prsten svedoči o autoritetu koji su zatvorenici uživali u zatvoru.

BODEŽI PO STOMAKU

Simbolizuju mnogo toga, od osvete do noža u leđa. Takođe, neki ga tumače kao samopovređivanje kao dokaz odanosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading