MIKI DOVEO ĆERKU U KUPINOVO: Ovo su novi detalji iz života Đuričića nakon TUČE I DISKVALIFIKACIJE - od njega ovo niko nije očekivao!

Autor: Star

Zadruga

22.10.2020

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi u neverici!

RepublikaFoto: estock
Tekst potpisa

Miki Đuričić se pomirio sa činjenicom da od rijalitija više para nema, pa se bacio na kuvanje i uzgoj stoke. Kako prenose domaci mediji, ćerka Dunja je još kod njega u Kupinovu, a tata joj je čak opremio i dečiju sobu.

- On nikada nije voleo nešto da se slika i pojavljuje po tim javnim događajima, sve ga je to smaralo. U rijalitije je ulazio samo zbog para, a sada se konačno povukao. Živi nekim mirnim životom kao i pre nego što su ga ljudi upoznali. Kada je uplovio u vezu sa Angelinom, njen stav je bio da ne želi da se s njim pojavljuje jer ne želi da sutra bilo ko upire prstom u nju. Sada je i ona srećna, u njihovoj kući se više rijaliti ne gleda. Miki se posvetio uzgoju mangulica, širi stado i posao sa suvim mesom. Tu je zarada malo sporija, ali opet nije besposličar kako ga mnogi nazivaju - priča Mikijev drug iz Kupinova i otkriva.

 

 

 

- Sada ima druge prioritete. Posvetio se ćerkici, stalno je sa njom. Jednu sobu u svojoj kući u Kupinovu je potpuno preuredio za bebu, sve je novo kupio i napunio plišanim igračkama. Angelina i Dunja su sada kod njega i njih troje baš uživaju. Ko zna, možda uskoro i stanu pred matičara, vidim da mu prija da ga kod kuće neko čeka, ne smeta mu ni plač bebe, ma ništa mu nije teško da učini za njih dve - objasnio je drug koji se nada da će mu ova veza zbog ćerkice opstati i da će se konačno skrasiti.

Podsećamo, Miki je diskvalifikovan iz četvrte sezone rijaliti programa "Zadruga" nekon fizičkog obračuna sa Vladimirom Tomovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lazar

22.10.2020 20:42

Možda će i od njega čovek postati.