(VIDEO) KLUPKO SE ODMOTAVA! Nakon brutalnog se*sa žestoka DRAMA: Miljana saznala za Zolino dopisivanje sa NJOM pa napravila HAOS!

Autor:

Zadruga

22.10.2020

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Besna kao pas!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su ovog jutra odlučili da začine svoj odnos vrelom akcijom u sobi za rehabilitaciju, a zatim se ušuškali jedno kraj drugog, kako bi se što lepše uspavali. Međutim, Miljana nije imala mira zbog suza svoje majke Marije, pa je odlučila da se vrati u Belu kuću.

Bolje je da večeras ne spavamo zajedno - rekla je Miljana i pokupila svoje stvari.

Miljana nije imala mira ni u spavaćoj sobi, zbog toga što se tokom noći u emisiji "Pitanja gledalaca" otkrilo da je Zola dopisivao sa drugom devojkom dok je još bio u vezi sa Kulićkom. Sanja Stanković je potvrdila da je videla prepiske, a Lazar je negirao da se između njih nešto desilo. Miljana je upala u rehab i počela da ispituje Zolu.

Sa kim si se dopisivao, Lazare? Ko je žena sa kojom si se dopisivao? - pitala je Miljana.

Rekao sam ti - odgovorio je on.

 

 

 

Ko? - nastavila je ona.

Šta da ti kažem, ime i prezime, pa da uđe u rijaliti? Nemam pojma ko je, nikad je u životu nisam video - pravdao se Lazar.

Reci mi ime i oprostiću ti sve - dodala je Miljana.

Zola nije želeo da joj otkrije ime, a drama se nastavila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading