Kristijan Golubović izneo skandalozne detalje iz devedesetih: Primio sam sto noževa za četiri i po godine!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović imao je žestoku raspravu sa Miljanom Kulić, koja je aludirala na to da je on ljubomoran na nju, nakon čega je on izneo skandalozne detalje iz vremena kada je bio u zatvoru.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović

Tenzija u Beloj kući polako, ali sigurno doseže vrhunac i većina zadrugara počinje da puca i pokazuje pravo lice.

Nakon žučnih rasprava zbog podele budžeta većina zadrugara je iznela svoje mišljenje, a onda je došao red na Kristijana, koji se tada žestoko sukobio sa starletom iz Niša i svi su mislili da će je prebiti jer se razgoropadio zbog svega što mu je rekla. Ipak, do toga nije došlo, ali je on tada ispričao šta je nekad radio u zatvoru.

- Da sam ja hteo bilo koga da udarim, mene niko ne bi mogao da zadrži. Nisam nasilnik, ne bijem žene, mene moja žena bije svakih mesec dana, ja se samo povučem kao pi*ka. Drugo, da vam objasnim nešto. Došao sam u Patru, u zatvor, bila je 1996. godina, februar. Sedam Srba, osam Makedonac, dva Bugarina, jedan Hrvat i jedan Bosanac. Cvileli su. Je*ali su ih, tukli i maltretirali. Ovakvih 270 mediokriteta. Kada ubaci karticu u telefonsku govornicu, dođu petorica sa nožem, kažu: "Srbin si", šutnu ga i kažu: "Došao je kralj." Primio sam 100 noževa za četiri i po godine. Ubio sam devet ljudi u zatvoru, nisam dana robijao - pričao je on nonšalantno u nameri da uplaši ostale zadrugare i unese im strah u kosti da mu se ne bi suprotstavljali, a onda je nastavio da šokira:

RepublikaFoto: www.youtube.com/ Sanja Marinković
Kristijan Golubović

- Na meni su zaradili preko dve stotine doživotnih robija. Bio sam apsolutni kralj, dižem revolucije kada je nepravda u pitanju. Ovde se desila revolucija. Dosta ste trepeli zulum onih koji su gori od vas da pričaju o vašim greškama u životu. Kad sam ja došao, Šiptari najgori na svetu, koji nas mrze, pokoreni su. Posle sam sve učio kako da se tuku s njima, naučili su kako da prave noževe i vraćaju za zulum. Ovo je Čegevara sistem. Ova Miljana nema ni 150 glasova napolju, ja to znam. Ona ne sme nikome ovde ništa da kaže.

Od surovog robijaša do seksi Kristine

Kristijan Golubović je u ranim jutarnjim satima odlučio da zabavi zadrugare, te je navukao izazovnu haljinu i improvizovao tanga gaćice.

U pabu "Prijatelji" njegova ekipa bila je oduševljena tim potezom jer je sve izgledalo komično. Milan Janković Čorba našalio se sa Kristijanom i rekao mu da mu je nadimak seksi Kristina.

- Je l' sa ovim ideš u akciju na muškarce? Ovako Aleksandra spava, ispala ti bulja kod Filipa u krevetu kada si ušla. Sa 60 godina sam dočekao da budem žena. E, moj Čorbo, prevrće se ona moja majka u grobu sada - ponavljao je kriminalac, dok je paradirao u seksi krpicama po pabu. On je neko vreme šetao tako odeven, a onda je ipak rešio da se vrati u svoje ruho i skine ženske krpice sa sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading