Majka učesnice Zadruge ulazi u rijaliti: Svima ću poskidati maske, zbog njih sam htela da se UBIJEM!

Autor: Alo.rs

Zadruga

20.10.2020

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenka Lunise, povređena je i razočarana postupcima Filipa Cara, koji je njenu ćerku Aleksandru Nikolić povredio u više navrata, a kako sama ističe, mnoge će izvesti pred pravdu suda za izgovorene laži o njenoj ćerki, te u potresnoj ispovesti za domaće medije kroz suze govorila da njenoj ćerki Aleksandri "Zadruga" nije trebala jer sve te trenutke gledajući nju teško podnosi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Nikolić

Kako Slovenka navodi u jednom momentu je htela sama sebi da oduzme život, ali je ipak sam Bog pogledao pa je čvrsto odlučila da uđe u Belu kuću i osveti se svima koji su udarili na mladu Nikolićevu:

- Mnogo mi je teško da je gledam takvu, ne mogu da je prepoznam. Ona je jedno fino i vaspitano dete. Moja Alex je previse dobra, naivna, dete koje je dobrog srca i misli da su oko nje svi dobri. Mnogi su videli kako Anakonda njoj smešta i ogovara je. Moja ćerka nema tamo iskrenu drugaricu sve hoće da je iskoriste, a ona je previše dobra i naivna svima veruje - rekla je Slovenka, pa nastavila priču odnosa Aleksandre i Cara:

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Aleksandra Nikolić

- Te noći kada se to desilo izeđu njih dvoje kada je on udario na moju Alex i kada je završila u zatvoru na pravdi gospoda Boga, ja sam pokušala da udavim samu sebe, da oduzmem sebi život. Imala sam te ožiljke na vratu danima. Nisam razmišljala o ničemu, bila sam pogubljena, popila sam tablete, ali ni to me nije smirilo - rekla je ona i dodala:

- U momentu sam shvatila ako to dete izgubi mene, ona je u životu izgubila sve. Ja sam joj jedina podrška, za nju živim, za nju postojim, za nju sam stvarala i samo za nju sam se borila - govorila je Aleksandrina majka vidno potresena.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Aleksandra Nikolić

Na iznošenje komentara zadrugara na račun svoje kćerke i gledajući sve to Aleksandrina mama Slobenka je najavila karambol te da više neće to gledati skrštenih ruku nego odlučila da uđe u "Zadrugu 4" i pokaže gde je kome mesto:  

- Verujte mi da sam ja bila tamo takođe bi završila u zatvoru. Očekujte moj ulazak u "Zadrugu" poskidaću im sve maske. Neću štedeti nikoga. Sve što je Aleksandra poživela vratiću im duplo. Neki su već i na sudu, a ima ih još mnogo koji će da budu pa nek se oni igraju rijalitija - zaključila je majka Aleksandre Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lazar

22.10.2020 20:47

Majka nije dobro vaspitala ćerku. Čim je izašla ispod staklenog zvona počela je da pravi greške. Koliko je momaka promenila? Sa koliko njih je spavala? Šta je sve radila?