MORAĆE DA REAGUJE HITNA POMOĆ! Kristijan ga izazvao, a evo šta mu nudi - SPREMA SE HAOS!

Autor:

Zadruga

18.10.2020

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leteće perje!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Mitrović Biza već dugo izaziva rijaliti učesnika Kristijana Golubovića na fer tuču po pravilima MMA borbe, i, kako tvrdi, ovaj meč će se najzad odigrati u "Zadruzi 4". Kristijan je prihvatio izazov, a pre ulaska u rijaliti, u jednom lajv obraćanju na Fejsbuku obećao je da će dati Bizi ogromnu sumu ako uspe da ga pobedi u tuči.

- Bizi sam svašta rekao, ali neću da ga šamaram, pošto vidim da je cava i da ide u policiju da se žali. Pošto on ne može nikako da uđe u "Zadrugu" bez mene i bez aminovanja Mitrovića, reći ću mu ovako, javno... Nudim Bizi 300.000 evra ako me dobije na uličnoj tuči, a on meni neka da koliko ima... 100 evra, 50 evra, hiljadu evra ima, 3 kao što je rekao, 5 kao što je obećao... Evo, ja dajem 300.000 evra Bizi na ulici, ako hoće da se potuče sa mnom - rekao je Kristijan pred kamerom svog mobilnog telefona.

- Ja garantujem da će biti nokautiran i da će morati da reaguje Hitna pomoć. Ako ne uradim to što sam rekao, dajem pare - dodao je Golubović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading