"JAVIO MI SE KADA JE DOŠAO U BEOGRAD, A ONDA SMO SE...": Maja otkrila šta se dešava između Mensura i nje, Mina i Janjuš ĆE SE ŠLOGIRATI!

Autor:

Zadruga

17.10.2020

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba odjeknula je informacija da je Maja Marinković posle ljubavnog brodoloma koji je doživela sa učesnikom "Zadruge 4" Markom Janjuševićem Janjušem utehu našla ni manje ni više nego u bivšem cimeru iz Bele kuće - Mensuru Ajdarpašiću, koji je baš uz nju rešio da preboli Minu Vrbaški, svoju doskorašnju devojku!

RepublikaFoto: instagram.com/maja_marinkovic_official
Maja Marinković

Naime, njih dvoje su se sinoć zajedno provodili u gradu posle čega su, prema Pinkovim saznanjima, završili u njenom iznajmljenom stanu u Beogradu, gde su bančili do ranih jutarnjih sati.

Izvor blizak nekadašnjim učesnicima "Zadruge" otkrio je za "ružičastu televiziju" da je sinoć planula strast između njih, te da su se na obostrano zadovoljstvo upustili u novu emotivnu avanturu, a mi smo pozvali Maju kako bismo utiske čuli iz prve ruke.

- Vi znate da ja njega jako gotivim, mi smo uvek bili u dobrim odnosima. Mi smo uvek bili u komunikaciji nakon rijalitija, javio mi se sada kada je došao u Beograd i dogovorili smo se da izađemo - počela je Maja priču za Pink, a potom je priznala da su završili zajedno kod nje u stanu.

Ona nije želela da detaljiše o njihovom odnosu, već se samo zagonetno smeškala.

- Bili smo sinoć u društvu Jelene Pešić i Edisa Fetića. Po završetku izlaska smo otišli svi kod mene u stan da se družimo, sedimo, zezamo se, pričamo i to je to. Nakon toga su oni svi otišli kuci, ja sam ostala u svom stanu i to je sve. Mensur je super momak tako da ne vidim ništa loše u tome. I moram da napomenem da smo se super proveli, bilo je ludo i nezaboravno - bilo je sve što je Maja, bar u ovom trenutku, htela da otkrije o Mensuru i sebi.

Ostaje da vidimo kako će se njihova romansa razvijati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deka

17.10.2020 17:35

Mensur nema stan pa je ostao kod nje.