PERFIDNA KU*VA: Nadežda BRUTALNO oplela po svekrvi, pa otkrila tačan datum ULASKA u ZADRUGU!

Autor: Ivana Radivojević

Zadruga

17.10.2020

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić u poslednje vreme nalazi se u žiži javnosti nakon što se njen muž Toma Panić poljubio sa Zadrugarkama Paulom Hublin i Aleksandrom Nikolić.

RepublikaFoto: Printscreen
Nadežda Biljić

U video-pozivu koji su imali preko nekoliko dana, Nadežda mu je poručila da je završila sa njim i da je njeno zdravstevno stanje jako loše kao i da njihov sin Longo plače svaki dan.

Tim povodom, Republika ju je kontaktirala.

Na samom početku razgovora Nadežda nam je prokomentarisala da li je mislila da će se ovako odvijati situacija u "Zadruzi 4". 

- Pa i jesam i nisam, ali donekle sam verovala da neće pokleknuti, ali dobro, šta da radimo, desilo se ne možemo nazad - rekla je Nadežda za Republiku, i dodala da "je sve to moglo drugačije". 

Što se tiče njenog odnosa sa Tomom, odnosno da li je definitivno stavila tačku na tu priču, ona kaže:

- To ćemo on i ja raspraviti kada izadje, a i ići ću za Novu Godinu pa ćemo malo detaljnije porazgovarati, koliko uspem, o nekim stvarima. 

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Toma Panić

Povodom njene objave na Instagramu u kojoj mu je poručila da ima devet meseci da ispravi stvar, ona kaže da postoji šansa "da Toma ispravi sebe".

- Da li ću da mu oprostim zavisi isključivo od nas dvoje i moje dobre volje. Mnoge gore stvari sam mu opraštala, ali to je bilo u 4 zida - rekla je Nadežda i dodala da je "ovo sad javno i mnogo drugačije i teže".

Budući da se u poslednje vreme spekuliše da Toma gaji simpatije prema Milici Kemez, pitali smo Nadeždu šta misli o njoj.

RepublikaFoto: RTV Pink
Milica Kemez

- Ona je prefrigana (zlobna) i opasna, daje sebi za pravo da se ponaša bahato jer ima tužnu priču. Svi mi imamo teške periode pa nam to ne daje za pravo da se tako ponašamo. Perfidna ku*va - oštra je Biljićeva.

 

 

 

Upitana o tome da li misli da su Paula Hoblin i Aleksandra Nikolić tip devojaka koji bi zainteresovao Tomu, izjavila je da "nema komentar".

Nadežda nije želela da prokomentariše ni svoj odnos sa svekrvom, Tominom majkom, koju je nazvala "mediokritetom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aga

18.10.2020 02:37

Sve što je Nadežda govorila nam kazuje kakva je ona u stvari.

Aleksandar

21.10.2020 07:14

LONGO!?!?! To samo Tomin mozak moze da smisli...Kako li se onda zove ono u kini?