(FOTO) Posle skandala sa Janjušem, MAJA SMUVALA BIVŠEG ZADRUGA: Uhvaćeni zajedno u provodu, ZAVRŠILI KOD NJE U STANU!

Autor: Republika

Zadruga

17.10.2020

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković nakon skandala sa Markom Janjuševićem Janjušem, viđena je u provodu sa bivšim zadugarom Mensurom Ajdarpašić.

RepublikaFoto: Printskrin/RTV PINK
Maja Marinković

Naime, oni su posetili jedan prestonički splav u društvu Jelene Pešić i Eda Fetića, a tom prilikom su bili veoma bliski. Čak su nakon provoda završili u njenom stanu. 

Mensur je na svom Instagramu objavio njihov zajednički snimak, na kome je Maja sve vreme bila nasmejana pored njega. 

Podsetimo, Maja je iznajmila stan u jednom beogradskom naselju nakon "Zadruge 3", govoreći da je to uradila kako bi se odvojila od oca Takija i da može da bude slobodna da joj dolazi ko želi, međutim, svi su znali da je ovo bilo Janjuševo i njeno ljubavno gnezdo, što su oni negirali, a tek pre nekoliko dana priznali da je to zaista bilo tačno.

Očigledno je da je Maja potpuno prebolela Janjuša, kao i Mensur Minu Vrbaški. Takođe, nema sumnje da njima odgovara to što su Mina i Janjuš trenutno u Zadruzi, te tako mogu da rade šta žele.

 
Foto: instagram.com/maja_marinkovic_official

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading