(VIDEO) SVE IZ OSVETE?! Zadrugarka urnisala Taru: Neviđeni sukob planuo zbog ljubomore! - LETELO JE SVE!

Autor:

Zadruga

16.10.2020

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Špokčina!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić ustala je kako bi prokomentarisala odnos Tare Simov i Anđela Rankovića, ta je istakla da sve radi smišljeno i namerno kako bi se osvetila Ivani Marinković, jer je pre nekoliko godina ljubila sa Matejom Matijevićem, inače njenim bivšim dečkom.

- Tari je idol Mina Vrbaški, ona mi je postala odvratna, bila je bolja u prošloj, Tara se isto ponaša kao Mina, potrudila da rasturi vezu Frana i Paule, odvratna igračica, šta je ona radila prošle sezone kada joj je neko rekao loše o Mateji? Vriskala je, treskala, ovde radi to sada Ivani. Kod Sanje se tačno vidi ljubomora, jer nije jedina sa kojom provodi vreme, a žao mi je Ivane, jer joj njih dve teraju inat - rekla je Marija.

- Ivana je meni rekla da ona nije gledala tu situaciju na taj način i da ja nisam bila razlog njenih suza - tvrdila je Tara.

- Da li se njoj svetiš zbog Mateje? - upitala je Marija.

- Oni su se ljubili pre 15 godina, nemam problem sa tim. Ja sam joj rekla da ako ima problem sa tim, neka dođe i da mi kaže. Ja to nisam znala - rekla je Tara.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading